Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Bámászkodó

#2862 Re: Re: Re: Re:

2011-09-22 22:05

#2859: - Re: Re: Re:

A helyzet az, hogy a közvéleménykutatások szerint az mszp a béka fenekénél üldögél, a Jobbik éppen most érte be. Gyurcsány joggal aggódik és belülről láthatja, hogy ez egy impotens társaság. Szerintem is 1990-ben elárultak mindent és mindenkit, az MSZMP-seket kisemmizték a pártvagyonból... Az után kaptak esélyt, de a Szekeres-félék nem tudják átlépni az árnyékukat és a dolgok állása szerint most fizetnek az árulásukért. Megérdemlik.

Kétszeresen is, mert a volt pártelnöküket, miniszterelnöküket is éppen most árulják el.

Értéktelen senki emberek. Remélem a következő parlamentbe már be sem fognak jutni. Kár, hogy csaknem egy emberöltőt kihúztak a hamis baloldaliságukkal.

Éljen a valódi baloldal! és ha van egy kis tisztesség mesterháziékban, akkor vegyétek rá őket, hogy álljanak ki a demokrácia mellett úgy is, hogy mindentől függetlenül támogatják Gyurcsány becsületes eljáráshoz való jogát.

Éljen a törvényesség!

Válaszok


Vendég

#2863 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-22 22:17:04

#2862: Bámászkodó - Re: Re: Re: Re: csaknem egy emberöltőt kihúztak a hamis baloldaliságukkal.

Miért, Gyurcsány 'baloldalisága' talán nem hamis? :D :D :D  'Valódi baloldal' egyszerűen nincs Magyarországon. Igaz, hogy 'valódi jobboldal' sincs, mert a Fidesz egyszerre balos és jobbos.  (Mivel olyan bazi nagy gyűjtőpárt lett, ez nem is csoda.)  Mivel a szélsőjobbos Jobbik gyakorlatilag az MSZP összeomlásából épült föl, ezért a szavazóközönségének jórésze igazából balos, ennek megfelelően a Jobbik is elég balos politikát nyomat.  Ha van nem-baloldali párt ma Magyarországon, akkor az leginkább az MSZP (amíg kormányon volt).

Mellesleg az MSZP lesz az, amelyik biztosan bejut majd a következő parlamentbe és  Gyurcsány új pártja valószínűbb, hogy nem fog.  Szerintem Gyurcsány most logikus módon majd megpróbálja eltakarítani az SZDSZ utódjaként megjelenő LMP-t a színről és elfoglalni azt a kékes piros részt, ahol jól érzi magát. Az SZDSZ-nek is ő adta fel az utolsó kenetet. :D

Na, mindegy, szórakoztatóan többfrontos háború lesz. :)  Meg az is nagyon szórakoztató, hogy egy multimilliárdos neoliberalizmust árul a nyugdíjaskluboknak 'baloldaliság' címen. :D :D

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-09-22 23:24:15