Provokátor Figyelő!

Quoted post

Csongrádi Eszter

#10 Baloldali trollok

2015-03-19 13:43

Érdekes a kormányunk eddig még egy baloldali provokátor oldalt sem töröltetett se a facebookról- se a netről. Ti még is megteszitek ugyan ezt a kormánypárti oldalakkal!
És ti vagytok a nagy demokraták és álltok ki  a szólás szabadságért????????????
Ez úton gratulálok Gulyás Balázsnak és Büki Rozáliának és mind azoknak akik ezek után szájukra veszik Orbán Ráhelt és Tborcz Istvánt. Szín tiszta és őszinte szerelem az övéké. Remélem, hogy Gulyás Balázs és a kis Büki unokahúg szerelme is az és bízom benne, hogy a gyerekeiket majd nem arra nevelik, hogy 50+os emberkékbe kössenek bele, csak mert nem annak az oldalnak szurkolnak aminek ők. 

Anno 2006-ban azért vonultunk az utcára mert Gyurcsány hazudott és átvert mindenkit!
A jelenlegi kormány ennek a romjait próbálja eltakarítani, úgy, hogy közben beépített baloldali ügynökök gáncsolják el kormányunk intézkedéseit. Erre vezethető vissza mind az a nyomor és pénzügyi káosz ami az országunkat jellemzi. És erre rájön még egy lapáttal  a baloldali médiák hazugságai és a lefizetett provokátorok. 
Ezt csak a gyogyósok nem látják, hogy így van és sajnos úgy néz ki sok a gyogyós ebben az országban. Nem is értem, hogy lehet ennyi diplomás és érettségizett ember. Remélem, hogy a kormány oktatás politikája szépen célt ér és csak egy szűk értelmes réteg kap majd a jövőben érettéit és diplomát.

Válaszok


Vendég

#11 Re: Baloldali trollok

2015-03-19 14:26:08

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 Helyesírás, nyelvtan: elégtelen!

Remélem nincs sem érettségid, sem diplomád, mert az oktatási rendszer szégyene lenne.


Vendég

#12 Re: Baloldali trollok

2015-03-19 14:27:21

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 Igen, még tényleg sok a gyogyós az országban: aki hisz a kormánynak, mind gyogyós birka. Szerencsére egyre több szem nyílik fel.


Vendég

#19 Re: Baloldali trollok

2015-03-20 06:49:12

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 Inkább a helyesírást tanulnád meg a propaganda szöveg helyett!

Őszinte szerelem?! Persze! A Pénz összeházasodott a Hatalommal. 

Biztos vagy te benne, hogy a fiatalok kötöttek bele az öregbe a rendezvénye? A demeciában szenvedő korányrajongók viselkedésénél nem kell mocskosabb és kötözködőbb. Saját szememmel láttam, hogy kedves fiatalok (talán mszp-sek?) nőnapkor virágot osztottak a székház melletti vásárcsarnokban és környékén a hölgyeknek és egy vén boszorkány öszetörte a virágot és az arcába vágta a tizenéves fiatalembernek, aki kedvességgel és szeretettel nyújtotta neki.  Láttál te már ilyen szintű lealjasodást ellenzéki oldalon? Még a jobbiknál sincsenek ilyen bunkók. Na inkább az ilyen szánalmas senkiháziakat kéne megekeresnetek a saját soraitokban és azokat feljelentgetni!

 


Vendég

#37 Re: Baloldali trollok

2015-03-21 13:51:08

#10: Csongrádi Eszter - Baloldali trollok 

 a képen, zöld keretben nem Gulyás Balázs van. hazugság az egész