A Váci Madách Imre Gimnázium tantestületének állásfoglalása

Quoted post


Vendég

#304

2015-03-13 10:35

Szeretnék megkímélni mindenkit a további felesleges fröcskölődéstől. Ennek a jóembernek semmi köze sem a CÖF-höz, sem más létező szervezethez. Egy közismert bolond. A sajtó, a facebook már túl van ezen. Szóval csak lejáratja magát, aki elhitte (el akarta hinni) és tovább tolja a témát. 

Az iskolákban egyébkén helye nincs a politizálásnak. Súlyos hiba, amit az igazgató elkövetett. Miért nem osztotta meg a meghívást a szülőkkel? Lehet, hogy lettek volna jelentkezők? Önös érdekből megfosztani diákokat egy lehetőségtől? Nem való iskolába, gyerekek közé. Remélem, a szülőknek lesz ehhez egy-két szavuk!

Háborgók: akkor is ilyen vehemensek voltak, amikor a Gyurcsány vetette magát körül gyerekekkel a Nemzeti Múzeum előtt, miközben a tetőn mesterlövészek hasaltak? Akkor nem féltették a gyermekeiket?

Válaszok

Ria

#312 Re:

2015-03-13 11:49:59

#304: -  

A gimnázium vezetője felkérte a diákönkormányzat tagjait, hogy vállalja közülük tíz ember a részvételt, de nem vállalták. Egy tanárt is megkért, hogy szervezzen be tíz embert, de nem sikerült neki. Ugyanakkor senkinek sem tiltották meg sem a diákok, sem a tanárok közül, hogy részt vegyenek a budapesti nemzeti ünnepen..