Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#2052 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-16 16:05

#2047: Gömörexpó - Re: Re: Re: Re:

Hát ez a történet eddig nem így alakult: Az Országgyűlés nem azonnal szavazta meg Gyurcsány mentelmi jogának felmentését, hanem elég sokáig vizsgálták ők is. Mint az ügyészség, amely a Schiffer András (LMP) által 2009 októberében tett feljelentés alapján csak 2011 április végén  kezdeményezte a mentelmi jog felfüggesztését.

http://ingatlanmenedzser.hu/hirek/20110429_gyurcsany_mentelmi_jog.aspx

 

"Állok elébe" - kommentálta Gyurcsány Ferenc azt a pénteki hírt, miszerint a Legfőbb Ügyészség mentelmi jogának felfüggesztését kérte. A volt miniszterelnök szerint a sukorói kaszinóberuházás körüli büntetőügyben hivatali visszaéléssel gyanúsítja az ügyészség.

"Ahogy korábban ígértem, lemondok mentelmi jogomról. Arra kérem a Parlamentet, hogy adjon ki az ügyészségnek" - kommentálta saját Facebook-oldalán a politikus a hírt. "

 

Jó, de akkor miért vonyítotok, Gyurcsány-rajongók?  Maga Gyurcsány kérte a Parlamentet, hogy adják ki az ügyészségnek.

Természetesen ennek gyakorlati jelentősége nincs, hiszen nem rajta vagy az MSZP-frakción múlt a kiadatás, hanem a parlamenti többségen.

Válaszok


Vendég

#2055 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-16 16:16:27

#2052: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Az "Országgyűlés" azonnal megszavazta... igaz, késő este, amikor már a TV-t sokan kikapcsolják, mert a műszakjuk másnap nem 10-kor kezdődik. Vajon miért nem akarták a "szerkesztők", hogy a szavazás és az azt megelőző Gyurcsány beszéd főműsoridőben menjen?..

Az időzítések ennek a bandának csak gátlástalan politikai marketigfogások... (mikor, kit , hogyan idéznek be... miről van TV közvetítés..stb.) Emlékszik a TV-székház "forradalmi ostromára? A Hír TV előző nap már felszerelkezett

Még egy idézet, bár -úgy látom- reménytelen gondolkodásra késztetni:

azt az üzenetet közvetítették a társadalomnak, hogy amennyiben bárki jogsértőnek ítél egy szabályt vagy helyzetet, nem kell jogászkodással, jogi hercehurcával időt vesztegetnie - nyugodtan a saját kezébe veheti az igazságszolgáltatást

donor

#2096 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-16 17:45:59

#2052: - Re: Re: Re: Re: Re:

Itt nem mindenki Gy. rajongó, az viszont már undorító és nagyon nagyon kicsinyes, ahogy ez a szerencsétlen  Orbán mennyit nyüglődik, hogy végre egy kis börtönt kisírjon neki.

Aki vonyít, talán azért vonyít mert érzi, hogy elvesztett valamit, amiben nemrég hitt. Köztársaság, jogbiztonság, szabadság, /sajtószabadság/. A Gy. F.-t nem kell szeretni, csak tudod az itten a bibi, hogy a rendszerváltás utáni legőszintébb politikusnak készítik a máglyát.

Neked pedig el kell viselned ezt a még rosszabb, hazug, durva, pökhendi bandát és nincs választásod még 20-30 évig.

Nincs választásod, érted?

És sajnos nekem sincs.