Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

hellóka

#1535 Re: Re: hello

2011-09-15 16:05

#1534: gondolat - Re: hello

Akkor leírom. Szerintem Gyurcsány nem bűntelen. Koncepciós per vagy sem, ki kell vizsgálni, hogy regnálása alatt milyen törvénytelenségek mentek végbe, majd meg kell büntetni. Ugyanígy egy következő kormány ki kell vizsgálja a jelenlegi működését. Mindenkinek van vaj a fején.

Más: 2/3-al megtehetik. A 2/3 pedig az Mszp-kormányzat baklövéseinek köszönhető. Orbán nem egyenlő az ördöggel. Minden sarat csak nem kenhetünk rájuk.

Válaszok

gondolat

#1544 Re: Re: Re: hello

2011-09-15 16:26:46

#1535: hellóka - Re: Re: hello 

 

Bűnös, vagy bűntelen... Nem ezen van a hangsúly, hellóka. Olyannyira nem, hogy egyszer épp Gyurcsány javasolta, hogy a képviselők mentelmi jogát megszüntetve, vizsgálják meg a dolgaikat, beleértve ebbe őt magát is.Pontosan nem emlékszem, mikor volt ez, de arra nagyon emlékszem, hogy Orbánék nagyon ellene szavaztak.. hallani sem akartak semmiféle vizsgálatról, meg mentelmi jog felfüggesztésről. Most meg, mint egy bűnözőt, fenyegetőzve kiabálnak rá kígyót-békát , mintha nagyon tiltakozna a vizsgálatok ellen, de majd Ők , OV-ék megmutatják !....Ugyan már... cirkusz ez a javából, hogy erre figyeljünk, ezen dühöngjünk, a kormány meg közben folytathassa a népnyúzást sunnyogva... Bocsi, ha kissé pongyolán fogalmazok, de van bennem némi indulat amiatt, ahogy ezt a dolgot a kormány intézi.