Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Voter

#1301

2011-09-15 02:06

Amit az Fidesz-kormány ma, „igazságtétel” címen tesz, az Orbán és szűk köre elvtelen és kalandor személyiségéből levezethető, sajátos logikán alapuló és kalkulálható akciósorozat.
Orbán és csapata a politikai ellenzékiségét, majd a hatalomra jutását az éppen hatalmon lévő szocialista-liberális hatalomgyakorlók alkalmatlanságának, hiteltelenségének és megbízhatatlanságának, a valóság súlyos/bűnös meghamisítása eszközével való elfogadtatására és a nemzet alantas célzatú megosztására alapozta, sajnos nagyon sikeresnek bizonyulva. Sikerének okait itt most szükségtelen részletezni.
Napnál világosabb, hogy most Orbán és a Fidesz, nyolc évig sulykolt, hamis beállításának a hitelességét hivatott biztosítani az ügyészségi kiadatási procedúra és a koncepcióra alapozott büntetőeljárás is.
De tévedés azt hinni, hogy itt csupán Orbán és a Fidesz hitelessége, kontra Gyurcsány Ferenc bűnössé nyilvánítása lenne a tét.
Az igazi cél, és ekként az igazi tét sem kevesebb, mint a baloldali (szociáldemokrata, szocialista, liberális, zöld) eszme és értékrendszerek, valamint a követőik/pártjaik teljes mértékben való hiteltelenné tétele Magyarországon, egyszer, és mint példát statuálva a válságba jutott Európának!
Éppen ezért lenne legfőbb ideje felrázni, a mintegy 3,5 millió csendes, ki tudja miért apolitikus, a demokráciát sem igen féltő magyar honpolgárt is. Mégpedig hiteles „arcoknak”, hiteles szavakkal és hiteles akciókkal!

Válaszok


Vendég

#1304 Re:

2011-09-15 02:20:57

#1301: Voter -

Azt az eszmét már nem kell hiteltelenné tenni, amelyet az MSZP képvisel. Már ha a korrupció  és a kormányzati semmittevés az valami eszme.


Vendég

#1312 Re: posztkapitalista újszocializmus

2011-09-15 06:00:45