Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#1266

2011-09-15 00:41

Az a dejavue érzésem van mint ha Berlinben élnék az 1930 as évek közepén! Egy diktátor árnyékában!!! Állítsuk meg!!!! Nem értek egyet a pártoskodással!
GYŰLÖLÖM!!!!!!!!! Az Ország a NÉP a fontos, mely még most kér, de meddig??? Nem akarjuk Líbia példáját követni és a többi megbuktatott rezsimét. Miért kell az 56-os koncepciós perek XXI. századi "klónozása"???? Ez felháborító, aljas, mocskos dolog!
Talán ezzel akarják a tehetetlen tesze-tosza hazudozásaikat palástolni az ország előtt???
A hibákat a "rendszerváltás" idején kell keresni az MDF korszakban, amikor csak az volt a lényeg, hogy "tovaris konyec" és nem az, hogy a privatizáció és az államadósság miként fog alakulni. Igaza volt Gyurcsány Úrnak az öszödi beszédben "Elkúrtuk" igen de nem az MSZP, hanem a kezdetektől az összes kormány!!! "Nem kicsit", de aprólékosan, amit az ország népe fizet meg! Egy kérdésem van a Viktátor és csapata kedves seggét (bocsánat)ki fogja megvédeni, mikor szétrúgta még a Kormányőrséget, a Rendőrséget, a Honvédséget és felállított egy (tufaagyúakból álló) pár száz fős "magánhadsereget". Szembe fordult az Alkotmánnyal a Néppel, a Hazával!!!
Nem beszélve az Európai Únióval! Mi ez, ha nem HAZAÁRULÁS???
Ebben a koncepciós mocsokban másban nem lehet bízni, mint egy korrekt , pártatlan Bírói ítéletben, de lehet, hogy ezt az EU Bírái fogják csak meghozni!
Szurkolunk, sok erőt, kitartást kívánok Gyurcsány Úr!!!
Tisztelettel: Kiss István

Válaszok


Vendég

#1269 Re:

2011-09-15 00:47:46

#1266: -  

 Gratulálok! Egyet értek. Talán még is van remény, hogy többen leszünk!


Vendég

#1271 Re:

2011-09-15 00:48:52

#1266: -

Jó, gyűlölöd... De  talán a gyűlöletnek mégsem kellene elvennie az eszedet és nem kellene pl. polgárháborúról vízionálnod. Már csak azért sem, mert nagyon, nagyon kevesen vagytok, Gyurcsány-rajongók, és a túlnyomó többségetek kifejezetten idős ember. Szóval nem éppen hadrafogható.