Szolidaritás Demcsák Zsuzsával

Quoted post


Vendég

#13

2015-02-01 08:59

" Csak egy pofon"? Ha a tiszelt bíróurat pofán vágná úgy lendületből egy nála 20 kilóval nehezebb ember, talán másként látná a tényállást. Ámbár ez a minősítés azt is sugallja, hogy náluk is elcsattan otthon egy-egy pofon, nem olyan nagy gond az. Szerinte. Mekkora gyalázat, hogy a magyar bírói karban ilyen sötét, primitív, középkori gondolkodású emberek ülnek.

Válaszok

DiabloCorsda

#29 Re:

2015-02-02 07:03:24

#13: -  

Szörnyű, ha egy házasságban erőszak történik. Az ellen fel kell lépni minden eszközzel. DE amit ez a nő tett a férjével, kevés volt érte egy pofon. A publikált képeken smikelés látható nem verés nyoma.  Ha a feleség nem csalja fűvel- fával, normálisan beszél férjével és nem olyan alkoholista mint ez a nő nem bántja senki. A röntgenes látlelet csalás volt. Korábbi volt röngtgen dátum amint az állítolagos verés, melyről a felvétel készült. A férj NEM szídja a média minden eszközével ezt  a nőt, (ahogy ez teszi) elég csak a birósági és rendőrségi jegyzökönyveket olvasni és látni, egy pofonnál sokkal nagyob verést érdemelt volna ez a nő.  

Ez a nő ismert a médiából és ha azt mondja vert a férjem mindenki mellé áll. Miért nem gondolkodnak egy picit, hogy: Igazat mond Demcsák Zsuzsa?

  Miért?

Ha majd ismét bebizonyosodik, hogy a rossz oldalra álltatok mi lesz? Nagy csönd lesz.  Előtte kellene a vádak igazságtartalmát ellenőrizni. Mert szerintetek a bíróság a tények alapján is hülye és ennek e nőnek hisztek.

Jól teszitek?