Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#1083 Mire jó ez az aláírásgyűjtés?

2011-09-14 21:08

Azon kívül persze, hogy itt jót óbégattok..

Ez a helyzet:
1/ Schiffer András, az LMP frakcióvezetőjének feljelentése alapján az ügyészség vádat emelt a volt MSZP-s miniszterelnök ellen.
2/ Az Országyűlés 304 szavazattal megszavazta Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését, annak kifejezett kívánsága szerint. Sajnos 52 MSZP-s társa nem tett eleget Gyurcsány kérésének.
3/ A bíróság most szépen lefolytatja a büntetőpert és ha bűnösnek találják a vádlottat, akkor kiszabja a megfelelő büntetést. Ha meg nem, akkor vagy bizonyítottság hiányában mentik fel vagy pedig ténylegesen kimondják az ártatlanságát.

Hol van itt a probléma? Ivo Sabor volt horvát miniszterlnököt is szépen lecsukták, hasonló korrupciós ügy miatt. Gyurcsány Ferencre miért ne várhatna ez a sors? Talán a törvények felett áll?

Válaszok


Vendég

#1097 Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?

2011-09-14 21:19:21

#1083: - Mire jó ez az aláírásgyűjtés? 

 Törvények felett a gazdád a a bigott Orbán áll.Te miről pofázol te pondró!!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#1117 Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?

2011-09-14 21:39:57

#1083: - Mire jó ez az aláírásgyűjtés?

Először is,az MSZP-s képviselők azért nem szavaztak a mentelmi jog felfüggesztésére,mert nem is került az országgyűlés elé megalapozott indoklás,így az egész eljárás jogsértő volt.

Másodszor:Ennek az ügynek semmi köze nincs a korrupcióhoz,még a váddal sem vagy tisztában.

Harmadszor:Az a baj,hogy te és a hozzád hasonló "nem óbégatók",nem fogjátok fel,hogy minden jogalapot nélkülöző eljárás indult,és nem veszitek észre,hogy mi folyik ebben az országban.

Cogito ergo sum

#1161 Re: Mire jó ez az aláírásgyűjtés?

2011-09-14 22:29:40

#1083: - Mire jó ez az aláírásgyűjtés?

Azért "óbágatunk", kedves beíró, mert sajnos az Önhöz hasonló rendkívül józan gondolkodású emberek nem ismerik fel a most folyó "akciók" tényleges célját, értsük ez alatt az alkotmányozás folyamatát, a bírói, alkotmánybírói kar "elfideszesítését", a munka törvénykönyvének buta és káros módosítását, a sokszor emlegetett magánnyugdíjpénztári befizetések lenyúlását (mi lett belőle?!), amikor nyilvánvaló, hogy állami nyugdíjra nem lesz pénz, a beígért 1 milllió munkahely helyett folyamatosan nő a munkanélküliség, lerombolták a rendvédelmi szervek és a közszféra megbecsülését, szétverték a közigazgatás rendszerét (még valamennyire működik ugyan,  még viszi a "lendület"), felügyeletük (értsd cenzúra) alá vonják a médiát, folytassam?! Ezért kell óbégatni, mert még azt hiszik, hogy mindenki lelkesen tapsol a tetteikhez! És ugye senki nem goldolja komolyan, hogy közben nem lopnak pofátlanul és hatalmas összegeket?!