VDSZ a kafetéria adóztatása ellen!

Quoted post

egy morzsányi...

#14

2014-11-11 17:01

Egyszerűen felháborítónak tartom, hogy már a kismilliomodik bőrt húzzák le az emberről...

"...azért, hogy a Magyar embernek lehetősége legyen..."

"... Magyarország jobban teljesít..." 

és még sorolhatnák egy tucat fantasztikus idézetet, csak sajnos mind hazugság.

Én és a Párom is azért tanultunk horribilis összegekért cserébe (amit persze nem a csíkzsebünkből húztúnk ki és nem a szülők támogattak bennünket), hogy vigyük valamire. Ehhez képest közelítünk a 30 felé, és gyakorlatilag semmilyen alapunk nincs egy nyugodt családi élethez.

Nem támogatják a fiatalokat, a középkorosztályt teljesen kisemmizik, jobb esetben minimálbérért dolgzotatják, az idősebbeknek esélyük sincs munkát vállalni, vagy éppen virítanak szegények a kukásmellényben az utcán (NEM SÉRTÉSNEK SZÁNOM, SAJNOS NINCS MÁS LEHETŐSÉGÜK). 

A vállalkozásokat nem támogatják, lehúzzák, kényszervállalkozások alakulnak a munkanélküliség miatt, amik ugyancsak rövid pályának örvendenek.

A félreértések elkerülése véget nem akarok háborogni, én még azon kevés szerencsések közé sorolhatom magam, akik nem a szallag mellet gürcölnek napi 12 órát a híres 47 ezerért, de kérdezem én, hogy ha nekem nem alakul semerre az életem, csak stagnál, akkor a kevesebb bérből élők mégis, hogy a fenébe tudnának normális színvonalon élni??? És még ebből a kevésből is csak "magukhoz vennének" ???

Felteszem tehát lehet, hogy buta és naív kérdésem:

MIKOR LESZ MÁR ENNEK VÉGRE VÉGE?

Válaszok

Utcaseprő

#15 Re:

2014-11-11 19:57:41

#14: egy morzsányi... -  

 Ennek csak akkor lesz vége, ha kitakarítjuk a SZEMETET!