Mondj nemet az internetadóra!

Quoted post

Egres Béla

#353 Nyilatkozat

2014-10-27 08:00

Tisztelt Szervezők!

A tegnapi megmozdulás megmutatta, hogy az internet -napi facebook és pornó adag megléte- mindennél fontosabb és ezért bármilyen eszközzel képesek hadakozni, akár a törvényes kereteket is áthágni, kockára tenni testi épséget és anyagi krt okozni másoknak. Az elmúlt időszakban több olyan intézkedése is volt a kormánynak, mely ellen sokan felemelték a szavukat az interneten, de érdemi lépéseket nem kívántak tenni. A tegnapi napon ez az internet adó miatt megváltozott. Ékes bizonyítéka annak, hogy az ország apraja-nagyja nem szeret dolgozni, ellenben a különböző jóléti szolgáltatásokat és szórakozási lehetőségeket ingyen kívánja igénybe venni. Ennek tükrében a Jövő Generációja Egyesület támogatja az internet adó bevezetését, sőt további szigrításokat. Ha a jónépnek ennyire fontos a napi pornó letöltés és a több órás facebookozás akkor ezt az adót is meg fogják fizetni.
Ami jó dolog kisülhet ebből az adónemből, hogy az emberek több időt fognak szentelni saját munkájukra és családjukra, az állam költségvetése meg jobban egyenesbe jön. Remélhetőleg az új adónam végre kiszűri és ellehetetleníti a hazug és népbutító ellenzéki magyar ellenes internetes felületeket is.

Tisztelettel: Egres Béla és Lovászi Fruzsina
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b
http://www.facebook.com/egres.bela

Egyesület vezetősége

Válaszok

bladeboy64

#366 Re: Nyilatkozat

2014-10-28 21:00:20

#353: Egres Béla - Nyilatkozat 

 Nem szívesen akarnám a kesztyűt felhúzni Ön ellen, Tisztelt Egres úr. De nem kellene az embereket (vagy jónép) általánosítani,hogy lusták és nem szeretnek dolgozni. Ha van értelme,a magyar ember igenis,szorgalmas. Nem arról van szó,hogy általában mindenki csak pornót tölt le,vagy facebook-ozik. Az Internetet ezen kívül ezerkétszáz más dologra is lehet,meg kell is használni pl. a pénzutalástól kezdve a telefonfeltöltésig és még reggelig lehetne sorolni,hogy mennyi jobbnál-jobb dologra,ezeket a fejlődéssel együttjáró "kényelmi"(mert az) lehetőségeket megismerték és megszokták az emberek és most,mondjanak le róla? Látom azért,Ön is használja a Facebook-ot. Én például nem,de a gyerekeim igen. De akkor már Skype-olni is csak óvatosan szabad,mert adózunk utána piszokul és fogja ám a netet az is.

Na,mindegy! Már így is sokat írtam az Ön kirohanására. Egy biztos,a randalírozást én is elitélem,de másfelől meg is lehet érteni az embereket,akiket 50 éven keresztül becsaptak,hazudtak nekik reggeltől-estig,megalázott helyzetbe hozta őket,minket, az akkori rezsim (és ezt Viktor is nagyon jól tudja) és most,hogy a bankok is kibabráltak az emberekkel, talán tapsolnunk kellene ennek is? Miért baj az,ha az Ön által lustának nevezett csőcselék,hullafáradtan hazatérve a munkából,egy kicsit 1-2 órát leül a gépe elé,megnéz egy filmet online(ha el nem alszik közben)vagy letölt egyet a fiának??? Ezek ilyen kérdések? Az emberek jobb is,ha nem hagyják annyiban a dolgot,mert ez egy hülyeség úgy,ahogy van. Ha az érdekli esetleg,hogy kikre szavaztam,akkor elég legyen annyi,hogy nem az MSZP-re.

Üdv: bladeboy64