Petició a "deviza" és lakáshitelesekért

Quoted post

BazookaPeT

#333 Re:

2011-08-12 01:05

#300: -

tisztelt "300".

 

Megértem amit mondasz és hidd el sajnálom a helyzetedet , ugyanúgy mint sok más hasonlóan nehéz helyzetü emberét is.Valóban nem tudhatom ki miért vette fel a hitelét ,azt viszont biztosan tudom hogy a bankot az ok nem érdekli ugyanúgy a hogy a fizetésképtelenség sem... ha nem fizetsz viszik amiért küzdesz ,amit megálmodtál és nem érdekli öket hogy mik a problémáink.

Nem akartam senkit megbántani csupán a nyers tényeket irtam le, ahogy a bank szeszögéből látják, és felfogják a dolgokat.

Ezek sajnos jogilag így tényszerüek és elég eggyértelmüen bezárják a kört a támadhatóság kivédése érdekében.

 

Háth igen, az összefogással hegyeket lehet megmozgatni... Csak valami összefogó dolgot kellene létrehozni, egy civil érdekvédelmi képviseletet megalapítani és az emlitett szervezet felkereshetné valamien hivatalosabb fomában a pszáf-et vagy más felsőbb felügyeleti szervet.

Legyen honlap ahol tagokat gyüjhetne a szervezet, bejegyeztetni végzettségek alapján vezetőséget alapítani, nonprofit szervezetként müködni és megtalálni a módját annak hogy a köztudatba bekerüljön a létezése ennek a dolognak stb...

Ugy azért picit mégis hivatalosabb lenne a dolog, és ha látják hogy már neve is lett a gyereknek talán kicsit több eséllyel lenne kezdeményezhetöbb valamiféle alkupozíció kiharcolása.

Válaszok


Vendég

#340 Re: 333

2011-08-12 13:53:49

#333: BazookaPeT - Re:

Kedves 333!

Köszönöm együttérzésedet, és persze tisztában vagyok vele, hogy a bankokat nem érdekli a nyomorom. Épp ezért kellene őket is nyomorúságos helyzetbe hozni. Ha több millió ember nem fizeti be a hitelét azok közül egy pár hónapig, aki még tudná fizetni, akkor viszont kénytelenek lennének tárgyalni az emberekkel. Véleményem szerint azért nem kizárólag a hitelfelvevőké a felelősség, mert nekem ugyan magamtól eszembe nem jutott volna, hogy svájci frank alapú hitelt vegyek fel és szerintem sokunkhoz hasonlóan a pénzügyi tanácsadók egyértelmű javaslatára tettem ezt. Most meg mindenki széttárja a kezét és sunnyog gusztustalan módon.

Krisztina