Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

bpetya75

#4847 Re: Re: Re: Re:

2014-05-16 07:58

#4843: peti - Re: Re: Re:

"Úgyhogy szerintem nem a pénz hiányzik elsősorban, hanem az önmérséklet, az öntudat és a tudásra épülő alkotóerő."

Egyetértek. Bár ha a erdőgazdaságokat nézzük, nekik elég nehéz a törvényi előírások és a nyereségelvárás között lavírozni. Ami persze nem adhat magyarázatot például az olyan gyakorlatra (amivel szerencsére egyelőre kevés helyen találkoztam), hogy a természetes felújítás bontóvágása címén az erdőrészlet harmadát tarvágják és beültetik csemetével, a többihez meg nem nyúlnak. Ez tényleg szakmai igénytelenség.

Mások hibáztatása szerintem nem magyar-specifikus. Nemrég találkoztam az angol kifejezéssel: blameculture. Kétlem, hogy az a párszázezer magyar honosította volna meg ott ,-)

Válaszok


Vendég

#4850 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-05-16 08:26:45

#4847: bpetya75 - Re: Re: Re: Re:

"hogy a természetes felújítás bontóvágása címén az erdőrészlet harmadát tarvágják és beültetik csemetével, a többihez meg nem nyúlnak. Ez tényleg szakmai igénytelenség."

 

Te tényleg csak egy drón  lehetsz szakmádban...vagy épp csak egy billentyűzetpüfölő ,magát erdőmérnöknek kiadó fizetett ellenlábas :D Halvány lila gőzöd,rálátásod nincs bizonyos dolgokra,de te vagy itt a megmondó akácellenes erdészökológus... röhög a vakbelem...