Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#830 Re: Akác - az igazság

2014-02-08 13:52

#821: Valaki, aki olvasni is megtanult - Akác - az igazság

Elég a mézes mázos dumátokból,meg abból,hogy az embereket hülyének nézitek az egy százalékotokkal!  Ha számodra ez az olvasás és szövegértési tudás,akkor ülj vissza az iskolapadba.

Demagóg módon bemásolod ide ,meg jöttök itt a száraz ,tankönyvi ezeréves elmélettel,de másik fafajról, valamint ennek az agyrém projekteteknek a pénzügyi kivitelezéséről egy halvány foszlányt sem tudtok előhozni.

Magyarázd meg ezt a tízezernél is több embernek is itt, akiknek ezzel hadat üzentek,akiket minősítesz is egyben akik közt bőven van szakember is ne aggódj!

Hűen tükrözi a fogalmazásmódod és a bemásolt szöveg is azt amit ma a természetvédők egy rétege képvisel,ahogyan viszonyul az emberekhez és a mai világhoz.

 

Válaszok


Vendég

#875 Re: Re: Akác - az igazság

2014-02-08 17:40:18

#830: - Re: Akác - az igazság

Az lenne a "mézes mázos duma", hogy az ember észérveket sorol fel? :D A megnyílvánulásod alapján - SAJNOS - tényleg jogos az a megállapítás, hogy nem vagy hajlandó megvizsgálni a másik fél állításának igazságtartalmát és csak szemellenzősen szajkózod a saját véleményedet! Pontosan az a demagógia, amit képviselsz! :D