A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!

Quoted post


Vendég

#13

2014-01-28 22:03

Hölgyeim és Uraim ! IGAZI Magyarok !
Mindenki ismeri a mondàst: "Erösebb kutya...messzebb szalad !" A magyar tragédiànk abban gyökeredzik, hogy a magyar nép nem volt képes 1.000 év alatt (azt nem firtatom, hogy milyen történelmi tényezök befolyàsolàsa miatt IS) betölteni Kàrpàt Medencét (A XVI-ik szàzadban az angol és magyar nép azonos szàmu volt: 6.000.000....Ma hàny angol van és hàny magyar ???)
Az elmult szàzadokban Magyarorszàgon viràgzott az "egyke" fogalma...Egy kis orvosi tanulmànyomban 1965-ben kimutattam, hogy hazàmban 1960 és 1965 között 600.000 magzatelhajtàs történt....Ez egy génocide-hez hasonlithato eljàràs (Megjegyzem itt, hogy a népirtàs ezen vagy hasonlithato modja az u.n. "civilizàlt" orszàgokban is valosàggà vàlt...Pl.Francia orszàgban Mme WEIL-nek sikerült (A milyen szép ös-francia neve ellenére ! ...Avagy tévednék ?...Avagy éppen e miatt ?) törvényesiteni az abortuszt....
Mi Magyarok viszont törvényesitettük (mert követni szeretnénk a bolsevista tanitàst "jàrj mindig élen, az eszméhez hiven !" ???) azt, hogy egy 18 éves kort elért magyar hölgy (?) petevezeték elkötését vegeztethessen magàn....Ami végleges sterilitàst von maga utàn....

A "nemzethalàl" gondolata nem mai keletü.....NEM VàRHATJUK EL a Magyarok ösi ellenségeitöl (akik Trianonban és Yaltàban halàlra itélték a Magyar Népet !), hogy megkegyelmezzenek ma nekünk...HA MI MAGUNK NEM TESSZUK MEG A SZUKSéGES LéPéSEKET a Magyar Nemzet fennmaradàsàért !... A "nemzet" szavunk maga is a "NEMZéS" -böl ered...legyen minden magyar pàrnak 7-8 gyemeke (mint a cigànyoknak, négereknek vagy a hinduknak)...és 100 év mulva a Kàrpàt Medencét be fogjuk tölteni - és Trianin mag Yalta problémàja "de facto" meg lessz oldva !

Dr. Molnàr

Válaszok


Vendég

#15 Re: Dr,MOLNÁR levelére csk annyit szeretnék hozzá fûni,hogy,igaza van,de sokaknak kelene ezt hirdetn

2014-01-31 16:20:46

#13: -  

 

Táltos Bandix

#19 Dr. Molnár Úrnak és mindenkinek

2014-02-05 06:03:01

#13: -

Kedves Dr. Úr!
Valószínű elnézte a rovatot, de becsatolható az Ön felvetése is:
Ha az országunk nem szakítják szét minket félne Európa gazdaságilag,emberileg,és ha az átkos rendszerben nem félemlítik meg az embereket már változtattak volna rajta a Magyarok.

Az már más kérdés,Ki fog törvényi biztonságot és létbiztonságot teremteni annak a 7-8 gyereknek?
...mert nem cigányok vagyunk akik a putriba 10en laknak egy szobában. Vagy Ön esetleg bevállalná? még ha nem is az egy szobát,de a 3gyereket a 70-100 ezer forintos fizetése mellé???... igaz pár fröccs mellett el lehet viselni a nyomasztó érzést
De mi Magyarok vagyunk, nem segélyből élünk,és annyi gyereket vállalunk ahánynak biztosítani tudjuk a létbiztonságot (ételt-italt-meleget-jövőt)

Egyébként a történet nem itt kezdődik hanem 1000ben amikor is 6000 táltost végeztek ki LÁTÓ-GYÓGYÍTÓ embereket,pont olyan mintha ma vissza állítanánk az Ősi vallásunkat és 6000 Dr.-t kivégeznénk és még csak azt sem lehetne mondani rájuk hogy gyógyító (tisztelet a kivételnek) mert a profit orientált gyógyszeripar termékeit írják fel az helyett hogy kezelnének. De nem akarok sarat dobálni- Ön se tegye!

A Magyarok elfordultak az egy istenüktől, az isten elfordult a magyaroktól, ezért vissza kell állítanunk Ősi vallásunk mert az több ezer éves ősi tudás esszenciája.
Össze kell fognunk , felállítani egy új értékrendet mert a mai elferdült már.
Helyre kell tennünk a múltunk-jelenünk-jövőnk!

Ez a kezdeményezés pont a múlt helyre tételét célozza meg,aki Magyarnak érzi magát nem sarat dobál hanem népszerűsíti a peticiót az ismerősei körében.

A himnuszunk bevégezte a dolgát,a mögöttünk álló 1000 évre szólt,újra éled a mondás:
ISTEN VELÜNK, KI ELLENÜNK?

Éljen a Petíció!
Kedves Roland köszönet a munkádért, mindenki nevében,
Isten áldjon!

Üdv:Táltos Bandix