Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post

borii

#1749

2011-06-13 10:55

Szükségünk van a magazin-jellegű, beszélgetős rádióra. Zenét bárhol és bármikor hallgathatunk a többi adón. Gondoljanak a bármilyen okból lakáshoz kötött, internettel nem rendelkező emberekre, azokra, akiknek már nincs lehetőségük újságokat venni, hogy a napi és közérdekű témákról tájékozódhassanak.
Gondoljanak azokra az emberekre, akik betegségüknél, vagy egyéb körülményeik folytán "elzártan" élnek a külvilágból, emberi szót szinte csak a Klub rádióban hallhatnak.
Gondoljanak azokra az emberekre, akiknek bármilyen okból késő este, éjszaka szükségük van az emberi szóra, ezért a Klub rádiót hallgatják.
Tudom, ezek olyan apróságok, melyek olyan "nagy emberek", akik a fejünk fölött döntenek, akiknek csak az üzlet, a haszon számít, azoknak ez nem indok, nem érv a Klub rádió további fenntartásához.
Pedig egészen emberi kívánság az adó további működése. Csak hát manapság az, hogy "emberi", az hogy "empátia", ismeretlen fogalmak a médiaguruk számára. Kár. Esetleg ők is úgy fogják "végezni", hogy kiszolgáltatottak lesznek, ágyhoz kötöttek, a barátok elmaradnak, és egyedül, emberi szó nélkül fogják a plafont nézni - közben hallgatják a rádió adók összességéből - a zenét. Magazin jellegű, beszélgetős műsorok, emberi szó nélkül. És akkor rájuk tör a magány...

Válaszok


Anonymous

#1763 Re:

2011-06-13 11:30:22

#1749: borii -  

Igen, ezekre a dolgokra is gondolni kell!!!