FELHÍVÁS TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁSRA

Quoted post

Béla

#18

2013-10-31 18:25

Csakis összefogással akadályozható meg, hogy azok akiknek sikerült kicsinálni ezt az országot ne térhessenek vissza a politikai hatalomba! Fogjunk össze azért, hogy a magukat baloldalinak és demokratikusnak hazudó pártok, egykori pártfunkcionáriusok és pártmaradványok ne térhessenek vissza!
Fogjunk össze, hogy az MSZP, a DK, az Együtt-PM tehát valójában az MSZ(M)P-SZDSZ destruktív politikája ne térhessen vissza soha!!!

Válaszok

Demokratata

#20 Re:

2013-10-31 19:43:29

#18: Béla -

Kedves Béla! Te bizonyára nem itt élsz.. vagy csak nagyon naív, hiszékeny vagy.. és elhitted mindazt a sok, ma már bizonyítottan hazugságot vagy rágalmat, amit a korábbi ciklus alatt az akkori ellenzékiek (éppen azok, akik a feltétlenül szükséges és azóta is hiányzó reformok beindítását folyamatosan megakadályozták, ellehetetlenítették!!! ma meg kormányzásnak nevezett ámokfutást mutatnak be!!) terjesztettek és ismételgettek mint a papagájok, hogy jól berögződjön.. Csakhogy nemcsak az bizonyosodott be a jelenlegi ciklusban, hogy ők még annyira sem tudnak, sőt, látszólag nem is akarnak úrrá lenni a nehézségeken, hanem azokat még fokozzák is.. készakarva??  vagy csak tehetetlenségből?? Bizton vannak dolgok, amelyeket előre megfontoltan csinálnak.. Kárt okoznak, társadalami egyenlőtlenségeket növelnek, ellopták kb 3 millió ember nyugdíjmegtakarítását és el is herdálták (bizony, eltőzsdézték!! éppen ŐK, és nem a nyugdíjpénztárak!! mint ahogy állították!!), ámokfutásuk azóta is folytatódik.. Közpénzekből magánzsebeket (vagy nem is annyira magánzsebeket??) tömnek.. már nem is talicskával hanem tán kamionnal viszik????.. lerohasztják az egészségügyi szolgáltatásokat, a közoktatást, s eljátsszák az ország jóhírét is.. Hol volt/van ehhez az előző ciklusok ténylegesen meglévő tévelygéseinek a kára, költsége.. azok többnyire jelenidejűek voltak.. a mostani "csak" a jövőnket (értsd: AZ ORSZÁG JÖVŐJÉT!! azaz MINDANNYIUNKÉT!! gyerekeinkét, unokáinkét is!!) lehetetleníti el..