Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!

Quoted post

Felháborodott zuglói
Vendég

#78 Re: Re: Normafa petició

2013-10-03 09:40

#54: la - Re: Normafa petició

Tiszteletlen hozzászóló! Te biztos a számítógép előtt ülsz éjt nappallá téve, hogy ilyen hasonlatok jutnak csak az eszedbe. Biztos nem jártál még soha a Normafánál, pedig értékesebb időtöltés lenne. Mert lehet, hogy te nem bukdácsoltad át az iskolaéveidet, de erkölcsileg egy nulla vagy. Van egy volt miniszter itt az oldalon, aki épp a te fajtádat próbálná megnevelni, sípályák építésével. Hát nem hiszem, hogy ez lehetséges lenne.

Másrészt a szegény sivatagi népek, fa nélkül és iskolázottság nélkül is értékesebbek mint te, aki csak a szemetet termeled és minden lélegzetvételed méreg a Földnek.

Üsd már fel kérlek, a tankönyvedet és nézd meg azt a részt, ahol a Földet, mint ökológiai rendszert tárgyalják. A sivatag fontos része az ökoszisztémának. És azért van ott oxigén, mert a rendszer megtermeli oda is. (A Rendszer, amit az ember nap mint nap gyengít.) Ahogy a Pestieknek a környező hegyek erdei tisztítják a levegőt. És tény, hogy a nappal előállított oxigén nagy részét éjszaka el is használják a fák, de mégis nem élhetünk nélkülük. Te ne tudnád ezt, okostojás, kockafej.

Zöld demagógia, milyen szótársítás ez?! Ez nem "fejlett nyugat"-centrikus hozzáállás. Mert ott már kezdik értékelni a zöld környezetet, csak az ide vagy húsz év múlva fog begyűrűzni. És tudod, hogy miért értékelik, mert a sajátjukat már tönkretették és most érzik a hiányát.

Válaszok

Bajnai és Dopeman, a gyilkosságra buzdítók

#103 Re: Re: Re: Normafa petició

2013-10-03 19:31:15

#78: Felháborodott zuglói - Re: Re: Normafa petició

Látom, a magadfajta mocsadék szenny alakoknak nem marad más, mint a személyeskedés, ha már a tényekkel szemben képtelen vagy a négy elemiddel (3 első, 1 második) vitába szálni, netán érvelni. A magadfajta tömegbelövető szaralakok miatt tart ott ez az ország, ahol!