Visszavárjuk a Best Of Rock fm-et

Quoted post


Vendég

#55

2013-09-25 17:35

Értetlenül állok a dolog előtt. És sajnos elsősorban nem az NMHH határozata miatt, hanem annak oka miatt: "lejárt médiaszolgáltatási díjtartozás".
Ismerve a Rádiót hallgató közönséget, nem hiszem, hogy a szóban forgó összeget ne lehetett volna önkéntes adományainkból összegyűjteni, de miért csak most értesülünk a dologról??
Minden tiszteletem Gidó bácsié és a Rádióért Dolgozóké, de véleményem szerint nagy hiba, hogy - az ezek szerint - már régóta fennálló helyzetről szinte semmit sem tudattak velünk.
Azt hiszem kicsit távoli a példa, de nézzük csak meg pl. a Mária Rádió működését elsősorban adományokból és támogatásokból működik és mégis egyre több helyen fogható, pedig azt hiszem azt is ugyanúgy nevezhetjük rétegadónak. Ott kimerik mondani, hogy emberek kell a forrás, hogy működni tudjunk.
Ennek semmi köze nincs a politikához!

Köszönöm az eddigi munkát, és bízom benne, hogy befoghatjuk még a Rockrádiót!!

Válaszok


Vendég

#66 Re:

2013-09-25 19:38:43

#55: -

egyetértek. igen. iskolában kötelezővé teszik a hit, vallás elkörcs oktatást, és ez mind megtalálható az igazi rock zenében. elkörcsi alapok, igazságról, öntudatról. ezzel az érvvel akár kötelező lhetne az iskolai rockzene oktatás,     annak szövegértelmezése, elemzése. na de mint tudjuk, maga a "ROCK" kifejezés is maga a lázadást jeletette annó Hendrix óta.