A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

/ #245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 11:08

#243: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 gorcsev vagy inkább gorchew vagy méginkább górcső!

Nagy kérdés, ki, mit ért "magyarok" alatt! Mert mi azt, aki a magyar nemzet érdekében tesz, cselekszik. Ilyenek voltak az aradi vértanúk nem magyar személyei is! természetesen csúsztatsz a '48-as eseményekben, mert nem ismered (vagy nem vagy hajlandó tudomásul venni) a magyar történészek e tárgykörben végzett kutatásainak eredményét.

Mutass (nevesítve) zsidót, aki magyarként élt, viselkedett. Na, ilyen nem sok van! De persze van, mi, magyarok is ismerünk és elismerünk ilyeneket. Tisztelem, elismerem pl. Radnótit, Rejtő Jenőt. De bár a zsidók (így te is) hencegtek más, magyarul beszélő zsidókkal is, de mi, magyarok, nem vagyunk büszkék olyanra, aki magyargyűlölő (hiába kapott Nobel-díjat), vagy olyanra, aki az emberiség legpusztítóbb fegyverének kifejlesztésében vett részt - hogy csak néhány "nagy" zsidót vegyek alapul. Ezeken túl vannak olyanok is, akik az egyetemes emberiség számára tettek le valami maradandót az asztalra, ilyen pl. Neumann János. Az ilyenek elismerése már nem dagasztja annyira a mellünket, mert ebből a hazánk, Magyarország közvetlenül nem profitált, sokkal inkább egy erre épülő, világméretű üzletág, ami viszont már megintcsak a "na kiknek?" a kezében van. Ti persze erre nagyon büszkék vagytok! És itt a különbség! A természeti népek az ember és a természet közötti harmónia szemszögéből ítélik meg a világ dolgait. A zsidó egyetlen értékmérője a pénz, illetve az ebből származtatható hatalom, mások feletti uralkodás. Ez az alapvető különbség "zsidó" és "magyar" között. Ha ezt most felfogtad, akkor választ kaptál arra, hogy ki az, aki magyar és ki az, aki zsidó.

A "cáfolataid" ezúttal is nagyon "zsidósak". A talmud mocskairól egy szót sem szólsz, hanem rögtön ködösítesz, de hát ez van, ha zsidóval vitázik az ember. Jézust pedig a szádra ne vedd, mert ti, a hozzád hasonló aljas zsidók öltétek meg (mivel te engem a múltba helyeztél, úgy én is téged - tehát anno te is biztos a gyilkosok közt ráztad volna az öklöd)!

Ne dumával magyarkodj, hanem  tettekel, hogy megtudjuk, mennyire is "nagyobb" magyar vagy! Például tiltakozz Magyarország zsidó gyarmatosítása ellen, a zsidó felvásárlások ellen, az ország tönkretétele, kiárúsítása ellen - na, éppen kinek is? Hát bizony a zsidó-vezérelt hatalmi csoportoknak!

Például tiltakozz a bankok (na, kiknek is az élete a pénz?) aljas tevékenysége ellen Magyarországon, amelynek következtében immár több, mint 3ezer ember lett öngyilkos!

Például tiltakozz izrael terrorállam ellen! például tiltakozz Mordeháj Vaanunu (tisztességes, becsülendő zsidó ember)  meghurcolása ellen!

De, te okoskodó zsidó, te ezt nem teszed, csak a magyarokat akarod kioktatni. Hát nem megy! Átlátunk rajtatok, a te elkorcsosult, embertelen, aljas fajtádon! Mivel a magyar nép, a magyar lélek alapvetően békés, jóindulatú és tisztességes, természetesen aki minket nem bánt, azzal mi is békében élünk, legyen az akár zsidó vallású. Ezt persze nem veszed észre! De a hozzád hasonló elfajzott, magyargyűlölő zsidó véglényeknek TAKARODJ van! Mert ez Magyarország, a magyarok országa!

górcső! Cső!