A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

/ #239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-14 22:46

#235: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Gorcsev, műgój és a láthatatlan! (Érvényes rájuk a focimeccsek szurkolói kórusa által harsogott: Három hülye!)

Szép dolog az emberiesség, de vajon miért is a zsidó oldalán, a magyarral szemben szónokoltok? Mint Apáthy István is megírta és a petíció szövege továbbra is változatlan: senki nem gyűlölködött, senki nem akart zsidó vért látni (nem úgy, mint a zsidó peszah-kor... - Tiszaeszlár és az évezredes vérvád a zsidókkal szemben). Mindössze mi, magyarok, azt akarjuk, hogy STOP! Élősködőknek netovább!

A Gorcsev-féle nagyívű szónaklat erőltetetten okoskodó és kioktató valamint egy óriási félrevezetés!

Aki magyar, az érti, hogy a petíció miről szól és miért. Aki zsidó(bérenc), az vagy megpróbál új témákat nyitva támadni, ajvékolni vagy (mint ez az agymenés is) történelmi csúsztatások mentén cáfol (talán nem hallott az 1943-as zsidó ügynökség megmentő bizottságának jegyzőkönyvéről?).

Lényeg a lényeg: én és nagyon sokan közülünk nem éltünk akkor. Az akkori időkről szóló publikus (zsidó média) és nem publikus (revizionista történészek) anyagai ellentétesen írnak az eseményekről, azok hátteréről. Ismerve a zsidó mentalitást (talmud), e faj aljas magyargyilkosait, a zsidók világgyilkos ármánykodásait (Benjamin Freedman beszéde) és a jelen zsidó mocskait (izrael terrorja, gyilkosságai), én (és biztosan sokan mások is), ha választani kell, nem a hullabizniszeseknek hiszek!

A Gorcsev-féle - magyarokat névtelenül, bizonyíték nélkül vádoló - baromságokkal szemben a zsidó oldalon az e témában hangoztatottak hiteltelenségére bizonyítékként itt van pl. egy bizonyítottan emberkereskedő (de persze a zsidók által  végtelenségig magasztalt - hisz aki pénzért ad-vezs életet, az aztán a jó ember!) wallenberg, egy elie wiesel főcsaló, akit a saját fajtársa leplezett le! Gorcsev, erről miért nem értekezel? De elképesztő pofátlansággal elhallgatod pl. Koszorús Ferenc és az Esztergoni Páncélosok cselekedetét (pedig ezt még tom lantos is nyilvánosan megköszönte), sőt, történelmi bizonyíték van még arra is, hogy maga Szálasi is intézkedett a zsidók védelmében. Azt már csak slusszpoénnak szánom, e mélységesen zsidósirató trojkának, hogy 1943-ban a magyar kormány kilépési szándékát épp a londoni zsidók akadályozták meg, nehogy már akkor német megszállás legyen Magyarországon.

Tehát Gorcsev (vagy ki): mennyire is vagy te objektív? Miért is bizonygatod egyfolytában, hogy mi magyarok bűnösek vagyunk? Magyar vagy te? (ez költői kérdés volt).

Az, hogy ki, kitől kérjen bocsánatot, és a bocsánat mire jó, most nem nyitok vitát. De azért ha nem tudnátok, ti "három nyulak": itt nem hogy bocsánatkérés özön volt már, hanem a zsidóknak 70 éve fizet kárpótlást a magyar nemzet! Vagy talán kiesett az emlékezetetekből gyurcsány haverotok 21 millió dolláros jóvátétele, amit pedig nem is kértek a magyar államtól, mert a "megbékélő" zsidaja épp az USA-t perelte be, s kapott onnan először ennyi kártérítést. S erre ugrott rá ez a degenerált és megduplázta az összeget.

Hát nem! Elég volt! Ha ez a triumvirátus esdekelni, fizetni akar, ám tegye, de csak a saját nevében és pénzéből. Mi, sokan mások, akik magyarként a magyar történelemnek egyéb zsidó érintettségét is ismerjük (hogy ne menjünk messzire: a jelenkor történelmét), azt mondjuk, hogy ELÉG!

NEM VAGYOK BŰNÖS!

NEM KÉREK BOCSÁNATOT!

NEM FIZETEK KÁRPÓTLÁST!

Aki pedig nem látja a zsidó elnyomást, az ország ki- és elrablását, az vagy vak, vagy cinkos!