A közoktatásért!


Vendég

/ #223 Reményvesztett!!

2013-01-29 17:49

Na a mai napon betelt a pohár. Mint intézményvezetőnek elegem van ebből az egészből. Ez brutális, embertelen amit velünk csinálnak. Hol van itt a szakmaiság, a gyermekszeretet. Ki sem látszunk az adatszolgáltatásból. Minden napra van valami. Arról volt szó, hogy az iskoláknak gazdálkodási kérdésekkel nem kell foglalkozni, erre milyen táblázatok érkeznek. (Likvidáció stb.) Honnan a..... kell ehhez egy intézményvezetőnek érteni. Nem tudom mások oly könnyen boldogulnak a feladattal, vagy én vagyok ennyire tudatlan, de betelt a pohár.
Valószínűleg erre megy ki a dolog,(mármint, hogy ki mikor mondja azt, hogy elég és elmegy a francba) hogy ki mikor dobja be a törölközőt. Hát én Foffman Rózsát ültetném egy intézményvezető helyére és csinálja végig azt, amit az átadás-átvétel kapcsán nekünk kell.
Kedves kollégák még mindig hagyjuk, hogy ezt az embertelen játszmát űzzék velünk! Szégyenteljes és gyalázatos, ami történik! A pedagógusok még mindig nem látják, hoyg mire megy ki a játék. Az oktatást az "egészségügy színvonalával" teszik egyenlővé, sőt még lentebb süllyedünk. Szeptembertől biztos, hogy teljes káosz fog uralkodni, már most is ez van csak kicsiben.
Ha nem teszünk semmit ( az aláírások ezt bizonyítják), akkor nemcsak krétát, hanem egyéb dolgokat is mi vehetünk.
Itt nincs helye politikának, nem erről szól a történet! Itt gyerekekről és azok jövőjéről van szó.ITT A LÉT A TÉT: ÉS A JÖVŐ NEMZEDÉKÉÉ! Aki ezt nem látja az csukott szemmel jár.
Valaki észre akarja ezt venni?? Én úgy tapasztalom nem ez a cél.