A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

/ #97

2013-01-24 14:11

Ki az országunkból a parazitáknak!!!!!!!!!!!!!!!!! Évezredek óta másokon élősködnek, sunnyognak, aláznak, háborúkat szítanak! Elég volt. Nem leszünk élő forrás, csak jó lenne ha már nem a homokba dugná az a sok agyhalott a fejét, vagy megvárja míg nem látja ki, de jól..
MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!!!!!!!!!! a Gyagyával és zsiktorral egyetembe, mivel az ő áruló szájukból jött ki: Ha nem tetszik el lehet menni!!!! Hozzá teszem ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők kérjenek bocsánatot azért a mérhetetlen kárért, anyagi, társadalmi morális, sorolhatnám, amit ellenünk elkövettek és a világban! Bár tőlük semmi de semmi jó nem várható!!!!!!!!!!! Aki erre vár, fogja az ásót és keressen egy helyet, csináljon magának földi szállást. Bár ezeknek a génjükben ez soha nem lesz meg. Azért hozzáteszem a tudatos, gondolkodó és érzőkre ez nem vonatkozik. Akik mélyen elhatárolódnak ezektől a gyilkos fajtól. Rájöttem régen miért van ennyi bajunk, mert nem tanultuk meg, hogy megelözőek legyünk, mindig valaki/k valamik irányítottak, hát irány kifelé a HAZÁNKBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát ebből legyen elég! A változás ezt is hozza meg, hogy mit kell tanulnunk abból, ami a múltba a vesztünk volt. Ne siránkozzunk, nem bölcsődében vagyunk. Gondoljunk arra, hogy gyermekeink, unokáink egyszer ezt számon kérik és jogosan. Azonnal fejezzék be a gyalázkodást és gyűlöletet. Talán nem ártana nekik a FÉNYBE menni, átélni a szer-etet hatalmas erejét, az élet szépségeit észrevenni..... akkor el kezdenek ők is ÉLNI, Ha még egyáltalán felfogják mi ennek az egyszerű de gyönyörű szónak az értelme ÉLET, EMBERI LÉT! MÁSOK TISZTELETE!!! DE MONDJUK MEG ŐSZINTÉN GENETIKAILAG NAGYON HIBÁSAK!!!!!!!!!!!

Ez a mi földünk, a mi gazdaságunk, még ha annyit át játszottak,megvettek, hiszen az hamis! A nemzet nem egyezett bele. Aki csak egy x-et is jelöl 14-ben, az saját nemzetének, népének lesz árulója, hóhéra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt a történelmi idő soha nem fogja feloldozni.