A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

/ #86

2013-01-23 13:16

#80
A holokauszt (a görög ὁλοκαύτωμα, holokautóma szóból: „teljesen elégetett”, t.i. égőáldozat) (forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Holokauszt#cite_note-1 )

II. Világháború: Az európai, ázsiai és afrikai földrészen vívott harcokban közel 70 nemzet vett részt, és ezekben több mint 62 millió civil és katona halt meg. (forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1sodik_vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA ) Kérdésem, hogy ki járt jól? Ki finanszírozta? Kinek állt érdekében?
Benjamin H. Freedman beszéde I. rész, 1961, Washington - YouTube
Jogfolytonosság:
Sokan 1944 március 19-től számítjuk azt az időszakot, amióta a világ egyik legrégebbi Alkotmánya ideiglenesen felfüggesztődött a német megszállással egy időben.
Vajon mire hivatkozik amikor jogfolytonosságról ír? A 1944 március 19-e előtt érvényben lévő Alkotmányra, vagy az azt követő időszak 1949 augusztus 20-val hatályba lépő és 2011 március 14-ig érvényben lévő Magyarország Alaptörvényre, vagy a 2011 március 14-i Magyarország Alaptörvénye?

Talán előbb ezt a kérdést kellene megfejteni. Ha a német megszállás előtti Alkotmány szerint járunk el, akkor a háborús szerződéseink ki nem fizettet része sok ma is létező nemzetnek kínos lenne. Az ezt követő időszak egy terror időszak volt, fegyverekkel a magyarok homlokához fogva. Vagy valaki meri-e firtatni ezen időszak megalázó, gyilkos diktatúrájának létét. Segítséget kérek Tőletek honfitársaim, hogy gyakoroljunk nyomást minden olyan állam kormányára, aki cinkosként nem volt aktívan tevékeny a kommunizmus diktatúrájának kialakulásában és megszüntetésében ezzel segítve ártatlan emberek tömeges meggyilkolását. Ha ezen időszak Alaptörvénye a mérvadó, akkor vegyük elő a korszak döntéshozóit és kérjük számon rajtuk az égőáldozatot is!

LISTÁK!
Tiltakozom az ellen, hogy listák létezzenek, készüljenek zsidó emberekről bármely kormány részéről is! Ezt a zsidó emberek érdekében kérem, hiszen ilyen listák alapján haltak meg rengetegen a II. VH-ban.
Követelem az ilyen listák azonnali megszüntetését! Irodalmi Nobel-díjas, Kertész Imre is fél Magyarországon tartózkodni – egy riportja alapján. Ezek a listák nem segítenek eltörölni a zsidó emberek félelmeit, rettegését. Nekik is jár a békesség!

Bízom benne, hogy ilyen listák ma már nincsenek és nem idéznek fel rettegést! Ha nincsenek ilyen listák, akkor nincs – görögül -, égőáldozat kárpótlás sem. Ha valaki ilyen alapon kárpótlást kap, azonnal jelezze ezt az adatvédelmi ombudsman felé, mert akkor Ő valamiféleképpen rajta van egy olyan listán, ahol a zsidókat tartják nyilván! Ne kísértsük a múltat! Magyar zsidó emberek védekezzetek! Ma, ha létezik ilyen összeírás, akkor jogos az Irodalmi Nobel-díjas Kertész Imre rettegése. Sőt! Bizonyosodjunk meg az ilyen listák nem-létéről, esetleg megsemmisítéséről.

Katolikus testvéreim! Kapaszkodjunk össze a félelemben élő magyarországi zsidó emberekkel és segítsük őket az ilyen listák megszüntetésében!

„Kertész Imre: Én a következőket kérném magamnak, amit minden embertársamnak is kívánnék: békét és kultúrát.” (forrás: http://nol.hu/belfold/ebbol_lett_a_botrany__a_teljes_kertesz-interju_magyarul_ )

Békességet a szívekbe!