A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Pozsonyi csata_907

/ #83 Re:

2013-01-23 12:14

#80: csongorbela -

Tisztelt Csongor Béla!

A hivatkozott 28. hozzászólónak ment egy válasz is, melyet Önnek is megírok. Kérem, olvassa el mégegyszer a petíció szövegét! Hol van benne szó azokról a személyekről, akiket a 28-as hozzászóló említ? Hol van benne szó a cigénykérdésről (ki lehet mondani, nem kell körülírni)?

Önnek is jelzem: A petíció arról szól, ami benne le van írva, vagyis: Ön, én, mások bűnösök-e a zsidó deportálásban? Igen - bűnhődjön! Nem - mi közöm hozzá olyanszinten, hogy bocsánatot kérjek, fizessek kárpótlást?

Nem véletlen, hogy a petíció ennyit és így tartalmaz. Látszik, hogy a "másik" oldal -szokásához híven- előhoz olyan témákat, amire egy betű utalás sincs a szövegben. Értelmes, kultúrált ember elolvassa és megérti! Mert meg akarja érteni asz üzenetet és nem akarja elfogadni, hogy őt, szüleit, rokonait bárki is olyanokkal vádolja meg, amit soha el nem követtek és az ő nevében is esdekeljen egy olyan szervezet és nép előtt, melynek a magyarsághoz fűződő viszonya finoman szólva is megkérdőjelezhető! Nem így látja? Ön vagy az ön rokonsága, hozzátartozói személyesen érintettek a '44-es deportálásban?

Miért is van kollektív bűnösség, amikor épp Köves Slomó rabbi jelenti ki, hogy: ... így aztán a zsidó származású embereket is csak egyesével, személyenként lehet saját cselekedeteik szerint megítélni. Kollektív felelősség ugyanis nincsen.... (itt olvashatja a teljes cikket a rabbi web oldalán: http://zsido.com/cikkek/Miert_nem_szeretik_a_zsidokat-_ha_ok_a_kivalasztottak/17/1820

Azt már csak halkan kérdezem meg, hogy miért is nem lehetséges a tárgyszerű semleges tényfeltárás akár e téren is? Miért kell történy arról, hogy valami így és így történt?! Mivel a "győztesek írják a történelmet!  Ön ezzel egyetért? Nem gondolja, hogy a legyőzöttek cselekedeteinek is volt mozgatórugója, amit fel lehet és fel kell tárni az utókor számára, hogy a megtörtént dolgokat objektíven megítélhesse? És mindenki maga eldönti, hogy egy történelmi esemény számára miként ítéltetik meg.

Jézus meggyilkolásáról mi a véleménye?

Az első világháború kirobbantásáról, lezajlásáról (Benjamin Freedman beszéde!), majd a trianoni gyalázatról mi a véleménye?

A szovjet megszállásról mi a véleménye?

Arról, hogy egy magyarországi zsidó szervezet vezetője áldást kér a Magyarországot letaroló, magyar asszonyok tömegét meggyalázó szovjetekre, mi a véleménye?

Arról, hogy ugyanaz a zsidó Magyarországon egyszer magyarnak mondja magát (vagyis neki minden közjog ugyanúgy jár, mint az ország nevét adó nemzetnek) egyszer pedig zsidó, ha a talmudról van szó, mi a véleménye?

Csongor úr! Gondolkodjon el a fentieken. Én és sokan mások is úgy látjuk, hogy a magyarságot, az emberiség egyik legősibb, legnagyszerűbb népét végleg el akarják törölni a föld színéről. Ennek több módozata is igen aktív állapotban van - vajh' kik állnak mögötte, ezt sem árt tisztázni:

1./ hamisítják a történelmünket, hogy identitás tudatunkat, nemzeti büszkeségünket megtörjék

2./ fizikailag írtják népünket a rájuk szabadított / szaporított gyilkosokkal, akik mögött jogi védőhálót építenek ki

3./ gazdaságilag teszik tönkre a magyarságot az aljas pénzügyi spekulációkkal - banki átverésekkel, a nemzeti vagyon ellopásával és idegeneknek történő kiárusításával

Talán nem kell a konkrét példákat is mellé írnom a fenti pontokhoz, Ön is tud legalább tizet mindegyik esetre.

Emellett még folyik egy igen undorító provokáció, gyalázkodás is a magyarok ellen az u.n. publiciszták és értelmiség egy része részéről, valamint a magyar történelem és néphagyomány értékei elleni becstelen támadások (pl. az emberiség egyik -ha nem a- legrégebbi írásos rendszere, a rovásírással készült helységnév tábláink ellen, történelmi szobraink, keresztény kegyhelyek meggyalázása.

Nézzen már utána, kik is csinálják mindezeket! Kíváncsi lennék a válaszára!