Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat

Rapid

/ #11

2013-01-23 09:04

Heteket, összesen hónapokat töltöttünk itt és - az addigi tapasztalatoktól eltérően - csak pozitív dolgokat tapasztaltunk. Odaadó, szakértő, megértő emberek dolgoznak ott, néha méltatlan körülmények között. Soha nem vártak pénzre vagy ajándékra, és az orvostól a takarítóig mindenki érezhetően szerette a munkáját.
Olyan műtéteket végeztek el a gyerekemen, amit itthon egyetlen másik helyen csináltak volna csak meg, és lényegében megmentették a felnőttkorát. Emellett a bent töltött nem kevés idő alatt olyan bravúrokat láttunk, ami hihetetlen még most is - a sebészeten és a traumán egyaránt.

Nem mellékesen szülőtársainkkal sok-sok mindent tettünk a Madarászért, pénzt, támogatást gyűjtve - és NEM A HEIM PÁL részére! Felháborító, hogy saját személyes célokat és politikai indítékokat rejtenek ismét SZAKMAI indokok mögé.

Szülőként nem mondhatok ilyet, de kívánnám a főorvos asszonynak (direkt kisbetűvel), hogy élvezze gyermeke mellett virrasztva azokat a heteket át, amit mi is átéltünk, és hasonlíthassa össze a Heim Pál ipari, lelketlen módszereit a Madarász stábjának munkájával. Van különbség, elhiheti!