Nem Adjuk a Bánki Szakiskolát !

Egy bánkis tanár
Vendég

/ #53 Re: Re: Re: Köszönjük, nem kérjük...!

2012-05-19 20:10

#47: Fery - Re: Re: Köszönjük, nem kérjük...!

Nem voltam sem aljas, sem rosszindulatú, csupán őszinte. Nem tudom, ki más gondolhatná  "aljas rosszindulatú hozzászólás"-nak reagálásomat, mint az, akinek fáj az igazság...

Egyébként csak egy-két adalék a példáihoz: leginkább a személyi anyagok vizslatásával kezdte tevékenységét az új vezető. A géppark fejleszése (tudtommal) korábbi nyertes pályázat révén valósulhatott meg. A tantárgyfelosztás és órarend közt az ellentmondást - érdekes módon - mi nem éreztük azelőtt. (Mondjuk, órarend készítésben a diákok előtt is tudott volt, mennyire "profi" volt az Ön által dicsért vezetőség. Szeptember közepére el is készült a lyukasórákkal telitűzdelt 5. órarend) A házirend betartatása?! Csak az nem látta, aki nem járt a Bánki előtt: a gyerekek százával dohányoztak a kapu előtt szünetekben. A házirend fegyelmi fokozatai pedig nevetségessé váltak a diákok számára, mert az igzgató önkényesen döntötte el, mikor írja alá (legtöbbször nem, hogy népszerű legyen). A dolgozók munkájának ellenőrzéséről csak annyit, hogy nem az volt a mérvadó, hogy ki hogyan dolgozott. Nálam (és több kollégámnál) pl. senki nem látogatott órát, hogy meggyőződjön róla, hogy rendesen végzem-e a dolgomat. Az új IMIP-es csoportot pedig inkább hagyjuk! Tudtommal az a "több elbocsátott pedagógus", aki pert nyert, csupán egy - de annak sincs vége.

Folytathatnám a sort, de nem teszem, csak annyit tennék hozzá, hogy ha annyira jól végezte volna a dolgát az Ön által piedesztálra állított vezető(-ség), akkor megbecsülést, tiszteletet  és segítséget kapott volna a kollégáktól.

És csak a hitelesség kedvéért: nem neveztem senkit "aljas haszonszerző"-nek!

Ezzel részemről a témát lezártnak tekintem, nem kívánok többé Önnel "párbeszédet" folytatni.