Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája


Vendég

/ #1385 Re: Nyugdíjas hölgy

2012-02-17 15:05

#1362: Nyugdíjas hölgy - Nyugdíjas hölgy

Kedves "nyugdíjas hölgy"!

Nyugdíjas létére szégyellhetné magát , hogy ilyen népnyúzó, nyugdíjasnyúzó (bocs: nyuggernyúzó, mert ők így hívják a társadalom sokat megélt felét) hatalmat támogat!

Nem tudom mit tanult annak idején az iskolában, vagy hogy matekóra helyett mivel töltötte az idejét az iskola környékén, de azt azért erősen a kedves figyelmébe ajánlanám, hogyha teszem azt meg is lett volna az az ominózus 500 ezer,amit tetszik említeni (ami valójában 100-150 ezer , ha lehetett)az akkor sem "az ország nagy része"!!!! Ezt az országot megközelítőleg 10 milliónyian lakják!!!!!(és akkor nem számolom a határontúliakat, akik voltak néhányan olyan hálásak Orbánnak, hogy idebuszoztak és belütötték az orrukat rájuk nem tartozó ügyekbe)

 

 

Tehát, kedves hölgyem, a számarányokkal és az erőteljesen jóslatízű megállapításokkal lesz olyan kedves csínján bánni, hacsak nem szeretné köznevetség tárgyát képezni!

 

Ha pedig az Ön hozzászólására némileg kevésbé cizellált stílusban szeretnék válaszolni, nos abban az esetben csupán annyit mondanék: Hülyeséget én is tudok mondani!!!!

További szép napot!:):):)