A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért


Vendég

/ #83

2012-01-16 22:01

Tisztelt Elnök Úr!
Az érvelés, miszerint az elbírálás az elvárható szakszerűséggel és gondossággal történt, nem menti fel Önt annak gyanúja alól, hogy plágium történt e vagy sem. (efféle logikai hibát a védekezésben kisiskolástól sem fogadnék el) Magam ezt sem pro sem kontra elbírálni nem tudom, pld. mert nem beszélek franciául (angolból, oroszból és lengyelből Rigó utcában tett bizonyítvánnyal rendelkezem. Angolból szakmaival bővített felső, a másik kettőből szakmaival bővített középfok).
Elnök Úr!
Munkám során nagyszerű Mestereim voltak, máig hálás vagyok érte. Volt közöttük, akinek nem volt diplomája "csak" abszolutóriuma. A hivalkodás egy nem megérdemelt címmel roppant gyenge jellemről tanúskodik: ha e gyanúsítás alól nem kívánja tisztázni vagy nem tudja tisztázni magát, nemcsak önmagára, de a Magyar Köztársaságra, Magyarországra hoz szégyent.

Magam a kisdoktori címemet sosem használtam: főnököm ajtaján az volt kiírva, hogy "doktoroknak se szólíttassátok magatokat". Mestereim így tanítottak alázatra: ami nem megalázkodás, hanem másokkal-az Ön esetében a Nemzettel-szembeni tisztelet.

Székely Tibor