Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája


Vendég

/ #1262 Re: meskete

2012-01-15 21:33

#1260: arina - meskete

Leginkább az minősít téged, hogy nálad mérvadó és számít az a mocskosszájú , alpári stílusú,  szarházi Bayer, aki a tv székház felgyújtásakor ott vihogott a csürhe közepén, akinek nincs egy kulturált cikke, (bár újságírónak nevezi  magát, és van aki ezért még díjat is adott neki) , aki csak fröcsög esztelenül, aki, mondjuk ki, egy szimpla kis provokátor, egy hivatásos mocskolódó, aki Esztergomi polgárok pénzéből finanszíroztatja az elvesztett becsületsértési pereit(kb. 25. millió értékben)...Miről beszélsz???? Tényleg ennyire hiszékeny vagy????

Jóember!!!!!Nehogy már még te, meg a tieid büszkélkedjetek itt bármivel is!!! Szégyen még az is, hogy ebben az országban születtetek!!

Szánalmas vagy a nyomorult magyarázkodási próbálkozásaiddal együtt! Nincs már kinek hazudoznod! Az emberek túlnyomó többsége már azt sem hiszi el Orbánnak (és a hozzád hasonló hívőknek sem) amit kérdez!!!

Én csak azon csodálkozom, hogy embereket  (és itt most rád  gondoltam) ilyen sokáig , ilyen homályban lehet tartani, és rávenni, hogy még verbálisan harcoljanak is a nagy semmiért...a Vezérért!

Tényleg agymosottak vagytok! ...és még csak fel sem fogjátok! Sajnállak!Őszintén...