Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Demokrata |
/ #6586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....2012-01-05 20:38#6585: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... Az utolsó bekezdésedre reagálok először: A vandalizmus minden formáját mélységesen elítélem, oldalfüggetlenül. Ugye, azt nem akarod velem elhitetni, hogy a baloldal randalírozott 2006.október 23-án? Lehet, hogy most egy mélyet repülök a szemedben, de én előbb intézkedtem volna, nem hagytam volna idáig fajulni a tüntetést. Ahol egy szenilis vénembert, aki ma a gárda egyik díszpintye, hagynak elvezetni egy tankot, ami nyilván nem egyéni kezdeményezés volt, ahol a viakolor díszköveket feltépik a járdáról, ahol kukákat borogatnak és gyújtanak fel, ne is haragudj, nem érzem erősnek a gumilövedéket. Aki nem akarta, hogy seggbe, vagy épp pofánlőjék, nem ment oda, vagy időben, a rendezvény után lelépett. Azoknak nem is lett bajuk. Azt hiszem, itt nem tudjuk meggyőzni egymást. Volt szerencsém egy Báthori utcai rendőri akcióba belekeveredni, azaz éppen akkor mentem oda, egy tavaszi szombat délután a párommal, mikor a kordonbontás utáni napon a tüntetőket szorította ki a rendőrség a Batthyány mécses felé. Láttam, ahogy a talpig árpádsávos zászlóba öltözött 20 év körüli kultúrhölgy majdnem teljesen csukott szájjal mondta a rendőrsorfalnak feltartott kézzel, hogy: "gyere, g..i, gyere, b... meg a k... anyád, gyere, ha mersz." És a rendőrök nem tehettek semmit, csak némán mentek előre. Visszataszító volt, hidd el. És én mentem minden héten rendületlenül megnézni, hogy maradt-e még valami a családi örökségemből és vittem a kaját a vénasszonynak, hogy egyen. Annak, aki az esküvőm után, a nászutam alatt felköltöztette a szüleit a szobámba és mikor megérkeztünk, nem volt hová mennünk. Az anyósom fogadott be minet a másfél szobájába. Jó, mi? Én 15 éves koromtól minden nyarat Ausztriában töltöttem, apám huga élt Bécsben, ő finanszírozta. Engen irigyelt az egész osztály a gimiben. Annyira azért nem volt jó, nem szerettem szegény rokon lenni. Ez a státusz felnőtté válásommal, mikor önálló kereső lettem, megszűnt. Engem az iskoláimban még pedagógusok tanítottak, a maiakról általában más a véleményem. Nálunk még figyeltek a gyerekek lelkivilágára is. Az oföm, mikor látta, hogy firkálom a padot, azaz levezetek valami otthonról hozottat, nem szólt egy szót sem, odarakott elém egy üres papírt, annyit azért mondott, hogy: erre. Kicsit hiperaktív is voltam, azt is meg lehet magyarázni, van rá ideológia. A mai diákok legtöbbje sokkal hiperaktívabb, mint én voltam, még a jobbak is. Nekem a Jobbiknak nem a programjával van bajom!!! Abban van néhány elég elfogadható dolog is. Engem nem befolyásolt a ballib. sajtó, teljesen önálló véleményt alkotok a témában. Ahogy a FIDESZ-ben nem tudok elvonatkoztatni Orbántól, a Jobbikban Vonától. Vonát még veszélyesebbnek látom, mert nem kicsit radikális. Most ennyi. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szigorúbb büntetést Rozit, a kiskutyát megkínzó férfinak!
34201 Létrehozva: 2025-09-05
Támogató levél a Bem Moziért
2391 Létrehozva: 2025-09-12
10 milliárd - nemzeti konzultáció helyett az egészségügynek!
2070 Létrehozva: 2025-09-08
A postások is megérdemlik a 150 000 forintos bérkiegészítést!
931 Létrehozva: 2025-09-05
Maradjon Csopakon a csopaki nádas! Nem támogatjuk a vitorlásklubok előtti kőszóráson belüli csopaki nádas Tihanyba áttelepítését, melynek valódi célja kikötőhelybővítés
1348 Létrehozva: 2025-09-05
Dzsúdló konci Puskás 2026-ban
133 Létrehozva: 2025-09-13
Petíció a mogyoróallergiás kisfiú ügyében elítélt pedagógusért
95 Létrehozva: 2025-09-11
Felnőtt autisták: nem vagyunk láthatatlanok!
975 Létrehozva: 2025-07-31
Mondjunk NEM-et a logisztikai csarnok beruházóknak!!!
158 Létrehozva: 2025-06-17
BETON.HOFI-MOTEL SETLIST 03.14 ‼️‼️
49 Létrehozva: 2025-09-16
Traff Park Visszahozása
1323 Létrehozva: 2025-07-29
Petíció az Epipen adrenalin autoinjektor intézményi hozzáférhetőségéért
31 Létrehozva: 2025-09-15
Börtönbe az állatkínzókkal !
193 Létrehozva: 2025-09-07
A Martsa Műterem és Művészkert megmentéséért
299 Létrehozva: 2025-09-03
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
2010 Létrehozva: 2025-01-18
Otthonápolási Díj Emelés!!
961 Létrehozva: 2025-08-18
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1963 Létrehozva: 2025-07-18
2. Pamkutya koncert
66 Létrehozva: 2025-09-11
Dzsúdlót a Puskásba
587 Létrehozva: 2024-09-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49946 Létrehozva: 2024-02-07