Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája


Vendég

/ #288

2011-12-14 01:15

Igen,Sürgőssen ébredjen a nép mert a csányik országában semmilyük sem lesz,és mindenki az utcán találja magát, akár a lukszus profitu közüzemi díjak miatt, vagy a nem létező deviza hitelezés miatt!!
Egyik kormány sem fog semmit tenni,mert mindig az unió,zsidó irányítja az országot ezek a disznók érdekének akar mindig megfelelni a mocskos kormányaink! azért,hogy ő maguk örökké lukszusban éljenek!Nem számít az ország,a nép!Mi is van az olajmezőnkkel?? Mi is élhetnénk lukszusban!Ezt mindenki elfelejti?Azért mert a rohadék cionisták érdeke nem ez?!Kia Fszt érdekel elég már a kifosztásból,mert a felső tízezernek ez így jó!!
A bankokkal együtt takarodjanak!!!
Ízlandot eltitkolják,mert elegük lett a bankokból és nem fizettek többet a kizsákmányolóknak,kiüldözték az országból!!Ezt kelll tennünk nekünk is,szét rabolnak ,nem győzünk dolgozni,nincs kereset és fizetünk olyan pénzeket amit soha nem láttunk,nem költöttünk el,csak azért,hogy a szemét bankárvilágot gazdagítsjuk!!Muszáj 56 után felébredni ,különben ennek a népnek vége!Game over!