Milla: A decemberi 7 pont

Kató néni
Vendég

/ #194 Re: Vazul

2011-12-01 15:59

#184: Vazul - Vazul 

 Nem, kedves Vazul, nem járok plázákban. Még tudnék ott is vásárolni az unokáimnak, de nem teszem. Ők nincsenek a plázacuccokhoz szoktatva, nagyon helyesen. Jövőre már nem biztos, hogy tudnék, amilyen szépen lefelé haladunk. Abban a szerencsés helyzetben vagyok sok nyugdíjas társammal ellentétben, hogy az én nyugdíjam az idén elérte a 100.000,- Ft-ot!!! Ebből én még félre is tudok tenni! Egyedül élek, özvegy vagyok, a kiskertemben megtermelek annyit, hogy zöldségre nem kell költenem és még a gyerekeknek, unokáknak is tudok valamennyit adni. Gyümölcsöt csereberélünk a szomszédokkal, kinek mije van. Vidéken ezt így szokták, ha jó a faluközösség és ha szeretik az emberek egymást. Nálunk még működik, legalábbis az országos átlagnál jobbak vagyunk.

Azért írtam 9 milliót, mert a maradék, akiket nem számoltam, a FIDESZ kedvezményezettjei, tehát ők az intézkedésekkel jól járnak, minek keseregnének, nyilván Ön is közéjük tartozik.  Ha nem kedvezményezett, csak egyszerűen útálja a baloldalt, vagy ahogy Önök nevezik, a komcsikat, akkor Ön később fog úgy érezni, mint a 9 millió már ma.

Azt ne mondja, hogy a Kossuth tér üres, hónapokig köztéri kiállítást rendeztek rajta, hogy megakadályozzanak ott bármiféle tüntetést, ugye, emlékszik? Amikor történt valami, ott voltam, mint pl. október 1-én is. Ha Kónyáék hívnak, jövök, mert tiszta szívemből kívánom, hogy jobb legyen  az országnak, a gyerekeinknek, unokáinknak és ne csak a kíváltságosoknak. Ha a jelenlétem segít, ott leszek, akkor is, ha csak egy pont leszek a tömegben.

A baloldal sosem fog olyan rendezvényeket tartani a Kossuth téren, mint azt 2006 őszén a rendszerváltó, ill. azt akaró FIDESZ tett és az ott táborozó csürhe úgy tette tönkre a teret, hogy a rendbehozatala sokmillió forintba került. Mindenáron nem kell tüntetni, majd ha itt az ideje, mint most szombaton, akkor részt kell venni rajta. Egyre többen leszünk, ígérem.

Még annyi a plázákhoz: Karácsony előtt mindenki vásárol. Én hétfőn elmentem a közeli Lidl-be, a heti bevásárlát megejteni. 3 héttel Karácsony előtt lézengtek az emberek, 1 pénztár működött és nem volt sorbanállás. Igaz, nem pláza, de nem is kisbolt.