Követeljük vissza Dési Jánost az Újságíróklubba!

Kitlei Ibolya

/ #57

2011-10-27 13:41

Kedves vitapartnerek, lehet, hogy meg fogtok kövezni… Azzal kezdem, hogy a petíciót természetesen én is aláírtam, és nem is vonom vissza az aláírásomat. Rettenetesen sajnálom, hogy az ATV-ből eltávolítanak olyan embereket, mint Dési és Gréczy, vagy legalábbis beszűkítik a működési területüket. Híradót és politikai vitaműsort én csakis az ATV-n nézek, mert egyedül őket tartom megbízhatóaknak, és ha Désiék jelenléte visszaszorul, én is kevesebb néznivalót fogok találni ott. :-((

De azért ne legyünk elfogultak és ne csak az indulatainkra hallgassunk: Dési János – akit én is nagyon kedvelek és becsülök – sajnos tényleg súlyos etikai vétséget követett el. ÚJSÁGÍRÓNAK POLITIKAI RENDEZVÉNYEN CSAKIS TUDÓSÍTÓKÉNT VAN HELYE (ez nem vonatkozik pl. Bayer Zsoltra, őt nem tartom újságírónak…), nem résztvevőként, szimpatizánsként.

Más dolog viszont a Gréczyvel szembeni eljárás, aki nem követett el ilyen vétséget – na, emiatt nem vonom vissza az aláírásomat, és ennek köszönhetően lesz több szabadidőm, ami alatt eddig az ATV adásait néztem.