Hagyják dolgozni Illés bácsit!


Vendég

/ #1764

2016-05-17 15:09

Már 35 évvel ez előtt is jártam hozzá egyetemista társaimmal, akkor és azóta sem hallottam semmi negatív történésről vele kapcsolatban /ellentétben sok nagyvárosi kókler tevékenységéről/.
Idáig jutott a Globális rossz értelemben alkalmazott Liberális gondolkodás, hogy megfosztja gyerekeinket attól az élménytől, hogy igazi mesterektől tanulhassanak megkóstolhassák termékeiket, melyek valóban finomak! Ő aki mindig munkájával szolgálta embertársait igazán nem érdemelte meg ezt az elbánást! Ez is ékesen bizonyítja, hogy ma nem a tudás az emberség a hozzáértés a fontos! Más dimenziókban más ideológiák akarják ránk erőltetni akaratukat megfosztani minket identitástudatunktól erkölcsi normáinktól és vallási hovatartozásunktól! Ez a feljelentő még ennek a csoportnak is a leg alját képviseli /gondolom most kell bizonyítania mestereinek/.
Nem tudni mi lesz a dolog vége, mindenesetre a GYŐZELEM Illés bácsit illeti meg aki ezen hosszú évek alatt is szakmája professzora és nemzetének fontos tagja tudott lenni.
Kívánok neki hosszú életet és megnyugvást!
CzJ