Petíció Dörner György színi igazgatói kinevezése mellett!


Vendég

/ #80

2011-10-18 12:48

ALKOTMÁNYOSSÁG...DEMOKRÁCIA... ESÉLYEGYENLŐSÉG...Ezt szajkózzák a ,,MÉDIUMOK", amelyek jelenleg is túlnyomó többségben szoclib véleményt tükröznek. Ám mindez csak a saját klikkjükre vonatkozik, aki történetesen más színekben indul (pl.piros-fehér-zöldben és nem vörösben és/vagy kékben), azt vadul lenyilasozzák, lenácizzák, 2011-ben !
Volt, aki A tévében felrótta Wittner Máriának,hogy ennyi idő elteltével sem felejti el, miszerint halálra volt ítélve. Pedig a magyarság csak egyetlen (hiányos) TERROR MÚZEUM anyagával mutatja be az elszenvedett eseményeket. A valódi dokumentációk a mai napig titkosak, elvesznek.

A magyarságtudat teljes kihalása előtt igenis kell a sajátosan nemzeti jelleg kiemelése, minden fórumon, és minden szinten. Ahogy évtizedeken át erőltették ránk a szovjet ízlést, utána évtizedek óta megy a ,,NYUGAT" majmolása, az éneklő beszédmodor átvétele, és sorvad, szürkül az anyanyelvünk. A pedagógusok is sajnos már e korok neveltjei, ezt adják tovább tanítványaiknak is. ÓRIÁSI SZÜKSÉG VAN ROMLATLANUL TISZTA ANYANYELVÜNK SZORGALMAZÁSÁRA, S ENNEK LEGJOBB KÖZVETÍTŐJE A SZÍNHÁZ. OLYAN SZÍNHÁZ, AHOL PETŐFI JÁNOS VITÉZE A SAJÁT HANGJÁN SZÓLAL MEG, ÉS NEM TORZÍTHATJÁK EL GUSZTUSTALANSÁGOKKAL. HA AZ ÚJ SZÍNHÁZ ÚJ VEZETÉSE MAGASZTOS CÉLKITŰZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA VÁR KÖZREMŰKÖDŐKET, AKKOR BIZONYÁRA TELT HÁZAS KÖZÖNSÉGRE SZÁMÍTHAT. AMENNYIBEN EZ NEM ÍGY LESZ, AZ AZT JELENTI, EZ A NÉP MÁR ELVESZÍTETTE ÖNMAGÁT. MAGYARORSZÁGOT A TÖBBI ORSZÁG RÚT KISKACSAKÉNT KEZELI, CSÍPKEDI, ŰZI...
HINNÜNK KELL, HOGY BENNÜNK VAN AZ IDEÁLIS HATTYÚI SZÉPSÉG, AMIVEL KÉPESEK LEHETÜNK MÉG KIEMELKEDNI AZ ELLENÜNK HÁPOGÓK ROSSZAKARATÚ TÖMEGÉBŐL. A TEREMTŐ ELLÁTOTT MINKET EZZEL A KÉPESSÉGGEL, CSAK A SZÁRNYAKAT KELL KIBONTANUNK. E SZOLGÁLATBAN LEGYEN SIKERES AZ ÚJ SZÍNHÁZ !
11-10-18 esz-e