Kiemelt Ápolási díj és az Emelt Ápolási díj összege érje el a Nettó Garantált minimálbér összegét, míg az Alap Ápolási díj összege legyen a Nettó Minimálbér összegével azonos!

Fogyatékosságal élő.

/ #27 Aki nem hiszi az ,,élje át a védett munkahelyen lévő lelki terrort egyes munkatársaktól is".

2016-03-30 15:05

Amióta tavaly tavaszal egy másik csoportba kerültem a jelenlegi védett munkahelyemen, a régi és az új munkatársaimmal a régi munkatársam azóta időszakonként lelki terrorba tart és uralkodni akar felettem, a főnököt játszva ha nincs jelen a csoportvezetőm és külsős munka zajlik éppen. Ha rászolnék a régi munkatársamra, akkor meg rosszul lehet idegileg és akkor én lennék a hibás.

Ha járna utánam az Ápolási díj akkor az Emelt összegű családi pótlékomat, nem a rezsibe kéne süllyesztenem magán indokok miatt hanem meg tarthatnám azt, és helyette a Rokkantsági járadékomat és az Ápolási díjamat kéne a rezsibe süllyesztenem.

És a Minimálbér 30%-át érő 10% adóval járó Munkarehabilitációs díjammal együtt készülnék fel, anyagilag a munkahely váltásomra. Ilyen munkatársal nem szívesen ülnék egy asztalnál, sajnos nem olyan mint az iskola mert ott másik padba lehetett ülni tanári engedélyel.

És mit olvasok a hozzászólásokban? Jogtalan lenne az ápolási díj, akkor éljék át a ,,kedves és toleráns hozzászólók a jelenlegi helyzetemet és más fogyatékosságal élők helyzetét".




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...