Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Norman

/ #2074 Egy fél perc az életedből a jövőben életeket menthet!

2016-01-13 23:14

Egy fél perc az életedből a jövőben életeket menthet! Kérlek olvasd el ezt a pár sort!

Hogyan fordulhat meg egyáltalán ilyen az ember fejében? Olyan hálás kis lények ezek.. Szeretnek, bújnak, óvnak amennyire Tőlük tellik! Az ember szíve megszakad, mikor ilyet hall/olvas/lát. Egyszerűen érthetetlenek ezek a tettek. Fogalmam sincs, hogy mi a magyarázata. És mennyi, de mennyi ilyen lehet, ami ki sem derül?! :(

Borzasztóan sajnálom, hogy a törvény még mindig nem védi kellőképpen ezeket a kis szeretetcsomagokat! Félelmetes, hogy olyan emberek élnek köztünk, akik csak úgy heccből kioltanak egy igenis értékes életet! Ezek az emberek vajon a hétköznapokban hogy viselkedhetnek? Példamutatóan? Nem vagyok biztos benne...

Nem tudom, létezik-e erre statisztika, de mérget vennék rá, hogy általában az ilyen cselekedet valaminek a kezdete.. Meg merem kockáztatni, hogy ők (szándékosan kisbetű) fogják nyakon szúrni fényes nappal a másikat, amikor nem adnak neki cigit.

Nagyon kíváncsi leszek, hoz-e eredményt ez a petíciós történet. Fog-e változni valami?! Felkapják-e a fejüket a törvényhozó bácsik?! "Meghallgatják-e a nép hangját?!"

Minden esetre egy próbát mindenképpen megér! Én kitöltöttem és a nevemet adtam a változáshoz (ezen a téren). Csak ismételni tudom magam: "Egy fél perc az életedből a jövőben életeket menthet!"

Most Te jössz!!!

Már cikkeznek róla rendesen az Alfahir.hu -n is: http://alfahir.hu/mar_25_ezren_kovetelik_az_allatkinzo_bebortonzeset