Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre


Vendég

/ #1114

2016-01-12 14:37

Sosem értettem, hogy tud egy ember úgy bántalmazni egy állatot, hogy közben látja a szenvedését. Két egyszerű kérdést azért még is feltennék: Mitől lesz jobb ha bántasz egy állatot? Miért kell elvenned egy olyan élőlénytől az életet aki az ég világon nem tett semmi rosszat ellened?
Csak gratulálni tudok azoknak a szülőknek akik nem tanították meg a gyerekeiknek azt, hogy az állatokat nem szabad bántani, még akkor sem ha nem kedvelik őket.
Az emberek nem gondolnak bele abba, hogy mi lehet a következménye a tetteiknek. Remélem ez az ember is megkapja méltó büntetését de ha netán még is megúszná a lelkiismeretében örökre ott lesz az, hogy egy ártatlan élőlénynek okozott kárt. Kívánom, hogy a sorstól kapja vissza mindezt sokkal erősebb csapásokban.
Sajnos ez a világ már úgy sem fog változni és állat gyűlölők mindig is lesznek de nem szabad csak úgy elengedni ezt az egészet.
Az állatbántalmazás egy olyan bűntény mely fölött nem lehet csak úgy átsiklani, hiszen ez felérne akár egy ember öléssel is. De persze "az teljesen más ha embert ölnek" de mitől is? Az állatok ugyanolyan élőlények mint mi, emellett sok olyan tulajdonsággal rendelkeznek melyekből MI is tanulhatnánk.
Tudom, hogy azzal nem válthatom meg a világot hogy leírom ide a véleményem de talán néhány embernek megváltozhat tőle a gondolkodás módja és hiszem, hogyha sokan összefogunk akkor megváltoztathatjuk ezt az egész felfogást!