Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #3069 Re:

2011-09-27 11:46

#3055: -

Teljes mértékben igaz. Az MSzP-nek és Gyurcsánynak nincs mit kezdenie egymással. Az MSzP évek óta halogatja a megújulást, nem tudott egy modern európai párttá válni, hagyni kell, hogy magától menjen tönkre a múmiáival együtt.

Gyurcsány F. bajban van, hiszen már évek óta üldözik és találni fog az ügyész valami terhelőt, hisz a szürke eminenciás Balsai megmondta ŐSZINTÉN, hogy szerinte bűnös. Csak még keresik. A bűnt. / Talán pukizott a parlamentben./

Gy F is kapitális hibákat vétett, de ezen az oldalon  egyenlőre nincs  jobb. Nem feltétlenűl szocialistákra van szükség, hanem demokratákra, hiszen ezt az alig kezdett törékeny demokráciát a Fidesz fél év alatt porrá verte. Nem sok eséllyel, de egy új, puhaseggüektől és gazemberektől mentes párt talán segíthetne - 2018-ban. Meg kellene érteni, hogy ezzel a petícióval nem, v. nem csak GyF-et védjük, hanem a jövőnket, a hazánkat, a vágyott demokráciát.

Mindezek okán Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úr ne tököljön, hanem tegyen valamit, vagy köszönjön el és csukja be az altót! Talán jön majd jön valaki, aki jó.

Isten óvja hazánkat!