Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

Kenny

/ #711 Re:

2015-10-30 14:45

#1: -  

 A nagykövet asszony nagyon szimpatikus és atraktív. Igazi MILF! Az eddigi ténykedéséről eddig ennyi pozitivat biztosan el tudok mondani. :)

Ami pedig a hivatalos amerikai álláspontot illeti:

- A nagykövet képviseli a kormányát oda-vissza, tehát gondolom feladata az álláspont kommunikálása.

- A helyszín is stílusos, Jóbarát ügyvivő úr is hasonló rendezvényeken üzengetet. Ráadásul az amerikai kultúra része a "with great power there must also come–great responsibility!" (Spider-Man, 1962) Tehát komolyan veszik magukat. 

- Vélhetően a washingtoni magyar nagykövet is hasonló képen tesz (?), közvetíti a kormán/külügy véleményét, stb. Az más kérdés, hogy senki le se sz*rja. 

- Szerintem a kritikáknak van alapja, a rendszerben (média szabályozás, politikai korrupció, jogrendszer stabilitása) vannak veszélyek, de ezeket jelenleg a következmények szerintem nem igazolják.

- A menekültügyi kérdésben viszont szerintem a kritikája egyszerűen nem jogos. Idealizálhatunk. Beszélhetünk az Emberi Jogok szentségéről és racionalitást meghaladó betartatásáról. A magatartási elméletek is ismerik a 0 összegű játékokat. Valakinek a joga sérülni fog. A kormánynak a képviselt állampolgárok jogait kell védenie minden eszközzel.

Mégis aláírtam a peticiót, érzelmi alapon és azért, mert a kritikák ellenére kiállok a kormány mellett.