Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #2979

2011-09-24 16:38

2975. sz. Vendégnek!
Ezt írod: " Vagyis tényeket kellene mondanod és a tények közötti összefüggéseket bizonyítanod. Nem fog menni, mert valószínűleg az sem tudod, hogy mi a tény és a vélemény közötti különbség."

Igazad van! Három diplomával és négy felsőfokú szakképesítéssel még valóban nehéz különbséget tenni a két említett dolog között. /Legalábbis olyan módon, hogy Ti is értékelni tudjátok./ Ahhoz részt kell venni egy nyolcéves szemináriumon, ahol mindenki megtanulja: Aki nem lép egyszerre, nem kap......! Tény: /vagy vélemény?/ Jól megtanultátok! Sajnos, ezzel együtt arra is képesek lettetek, hogy a gerenda méretű TÉNYEK fölött is szemet húnyjatok.

A beírások java része tényeken alapszik, méghozá olyanokon, melyek bizonyítják, hogy nem véletlenül indult el ez a petíció. Olvasásra javaslom -többek között - a 2.435-ös; 2.438-as; a 2.681-e bejegyzést.

További tény: Mindig mosolygok a Google hirdetésen, ami ezen az oldalon megjelenik: Gyengési László pszichológus, pszichoterápia. Tény /vagy vélemény?/ Ha így folytatjuk, szükség lesz a szolgálataira!