Mondj nemet a katonai szerepvállalásra az Iszlám Állam ellen!


Vendég

/ #47

2015-03-18 23:11

A Magyar katonáknak a " Magyar Iszlám Állam " ellen kellene végre fellépniük!!!
Az ellen a terrorszervezet ellen,aki(k) 1989 óta szisztematikusan fölszámolták és külföldi tulajdonba játszották át (privatizáció nevű hazaáruló összeesküvés) a Nemzeti vagyont,fölszámolva minden termelő egységet(húsüzemek,tejüzemek,konzervgyárak,Ikarusz,Rába,nagyüzemi állat és növénytermesztés,........hosszasan sorolhatnám),akik a a "svájci sapka alapú"hitel csalás sorozatot létrehozták,támogatták,továbbá megfelelő jogi környezetet biztosítottak ennek a levezénylésére,akik tönkretették a Magyar falvak ezreit,a kiskereskedelmet,mert Tescoékat és társaikat ránk szabadították így fosztogatva a lakossági megtakarítások és fizetések által tovább a Nemzetet!!!!!
Ezeknek az idegen lelkű kufároknak a terrorja alatt sikeresen gyarmattá sorvadtunk,ahol a gyárak helyén multi tolvajok rabolnak nap mint nap,a dolgos falusi parasztemberek portájának helyén a Német,Holland,Angol,Belga Izraeli....új telepesek építik a swimming pool-t,ahol termőföldjeinken mérgezve a talajt,-ezáltal a jövőnket- idegenek és újgazdag hasznosidióta "magyarok" zsigerelik ki a Magyar földet,mérgezett szemetet(nem élelmi szert) előállítva!!!
Ahol a vidék lepusztításával lassan elérik azt, hogy több ezer év tapasztalati tudása vész el a parasztság eltüntetésével,mindezt azért,hogy a falvakról is betereljék az embereket a városokba,ahol szépen meg fogják venni a multik mérgezett, élelmiszernek csúfolt szemetét,azzal is őket gazdagítva és függővé téve a rendszertől!!!
ÉBRESZTŐ EMBEREK!!! Ezek a gerinctelen csúszó-mászó férgek,akik politikus testbe bújva árulják a Hazánkat egyikünket sem kímélik!
Azért hogy ebben -az egyre csak szorító- cipőben járunk,nagyrészt magunk vagyunk a felelősök,ugyanis mi tartjuk fönn-és el ezt a parazita patkány 5%-ot! Ezek a mi vérünkből dagadnak,mint egy kullancs!
Mit is kell tenni a kullancssal?Ja,hogy ki kell tépni a bőrből és össze kell taposni?!
Már annyi eszünk sem maradt a "jóságos televízió" agysorvasztása következtében,mint a majmoknak?Ugye ők összeülnek és egymáson segítve(ezáltal saját magukon is) megszabadulnak a parazitáktól?Lám-lám ennyire egyszerű!
Hidd el,ha a majmoknak is lenne DK,-MSZP,-FIDESZ,-JOBBIK,-LMP...stb "vérszívószakosztályaik",akkor biztos lehetsz benne,hogy kihalnának ugyanis pártoskodva-megosztva már nem ülnének össze együtt parazita pucolásra!Érted?
Tehát a magyar katonáknak bőven akadna itthon dolga,mire a megszálló idegen hatalmak kitartottjait és pribékjeit visszaküldenék a teremtőjükhöz,persze ha lennének Magyar katonák,nem csak magyarul beszélő katonaruhás idegen hatalmakat kiszolgáló zsoldosok(tisztelet a kivételnek), vagy tökéletesen agymosott droidok!
A Magyar Katona Barátom Te és Én,azaz Mi a Nép vagyunk!
Gondolkozz,(hidd el nem fáj) és cselekedj!
"Hass alkoss gyarapíts: s a Haza fényre derül!"
"Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! -
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!"