deviza alapú csalás ellen


Vendég

/ #299 Re:

2014-12-24 13:24

#294: Szigethy -  

 A HITELEZŐK BEUGRATÓS- HIRDETMÉNYEI ELLEN! 
Mekkora alávalóság, íme, itt fentebb is!) a Médiák különböző "válfajától", hogy a már hangos  jajszavak ellenére is, vagy épp azért, (mert úgyis büntetlenül megtehetik): mindenütt a Hitelakcióikat propagálhatják. Hogy engedhető ez még mindig meg a Hirdetmények át- és felvevőitől?! Hiszen fél- vagy az egész Magyarország a hitel- kalkulációk alávalósága okán írja az ellenvéleményeket!!
Amelyekre rá sem fütyülnek az un. Honatyáink és Honanyáink! Akiknek éppen azzal kellene foglalkozniuk, hogy a Kamatos- kamatokkal számoló Hitelezők, Bankok üzelmeit megakadályozza! Hogy lehet, hogy még most sem csapnak a Hitelező- Korrupt magán- és az Államilag is (!) támogatott Hitelezők, Bankok vezéreinek a fejére, egy jó nagyot, vagy többet is!!!
Vagy direkt arra megy ki a dolog, hogy a jelzett hitelezők még inkább vérszemet kapva, a még be nem vonzott- és be nem csapott lehetséges ügyfeleiket szintén a periféria szélére kergesse?!
S hogy amit elvesznek tőle- tőlük, mert ugye, fizetésképtelenné teszik őket a magasra felturbózott kamatokkal; lakást, autót, miegyebet; azt szépen (!) nagy plakátokon Árverezésre bocsátva hirdesse, (Bp. VIII. ker- ben is), s adja el a már "felfu(tta)tott" és meggazdagodott személyeknek?! Hiszen úgy látszik büntetlenül megtehetik. Sőt, a törvényeket hozókat-  és a törvényeket fondorlatosan kijátszókat is maguk mellé "édesgetik" ... mivel is?!
Na, gondolkodjunk már el ezen, amíg nem késő, mi, szép hazánk, Magyarország kelepcébe csalt, s lassan- lassan a  félig kiásott sírokba lökdösött honpolgárai!!!
Olyan sírokba, amelyeket már saját portá(in)kon is megáshatnak a hozzátartozó(in)k, mert a Temetőkben megvehető sírhelyekre sem futja az a kevéske pénzecske, amit az uzsorások, s a fentebb említett kamatos- kamatokkal számító, a becsületes élethez való, emberi jogainktól is megfosztó Bank- Bankok még meghagyogatnak!
Itt, ahol mi is születtünk, s ahol majdan mi is becsülettel halnánk, s temettetődnénk el ...
Hát nincs emberség a felkapaszkodott, mára már felfuvalkodott- "Vezéreinkben"?! Akiktől elvárjuk- elvárnánk, hogy a gyalázat(osok)nak MEGÁLLJ!- t parancsoljanak!?! 
Választ várnék,(szerintem mindenki!) méghozzá megtorlás nélküli választ a T. Illetékesektől!
Némethné Pető Ilona, Szigethalomról!