Nem fizetjük ki az internetadót!

Deutsch Mihály

/ #224 Kedves FaRkadeli!

2014-10-22 22:40

Sz'asz!

 

  Hány olyan nyomorult, szétment család van, ahol apuci a munka után beugrik pár órára és még több felesre a kocsmába? Alkoholizál, aki akar - mondjuk pont erre is rábasznak egy jó kis adót, mínusz pálesz és unikum -, a többiek meg inkább vannak otthon a családtagjaikkal, akár még úgy is, hogy mindenki az interneten lóg.

  Nem kötelező internetezni, ahogy kocsmázni sem, és nem lehet kötelezően haverkodni sem, szóval a fidesz most se csinált semmi jót, ahogy a bagóadóval, és a trafikmutyival is csak az ukrán csempészetet segítette elő, viszont a beszedett tíz- és százmilliárdokból nem lesz semmi jó, csak endivajnának egy kis baksis, meg a simlicskának pár új 5x-ös árú kamuberuházás - DE NEKTEK, FASZOM BIRKA NÉP, EBBŐL NEM JUT SEMMI!

  Szóval kösz, ari vagy, Fanka koma, de jobb, ha mindenki azt csinál, amit akar, nem pedig azt, amit egy kevés "kiválasztott" diktál nekik, merhogy' ők jobban tudják, hogy mi kell nekik. A csúti szar sem tévedhetetlen, hiába dörgölőzöl hozzá és bűnbandájához. Mondjuk te is minek reppelsz, amikor énekelhetnél operaáriákat is? Mer' én aszondom, hogy azt énekelj.

  Szerb jövőt minden fidesznyiknek, csók a csabáknak, et cetera, lófaszt a birkák seggébe,

 

Deutsch Mihály