Mondj nemet az internetadóra!

egy Demokrata

/ #147 Re: Nyilatkozat

2014-10-22 13:03

#108: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Tisztelt Egres Béla és Lovászi Fruzsina,

 

fogják az internetet szürni, vagy a reklám-tartalmakért is nekem kell fizetni? Mert ha csak úgy skypeolok, vagy felnézek egy oldalra, facebookra, az nem akkora adatforgalom, viszont a reklámok tömegével jönnek. Ezzel mit kezdenek? Már csak ezen szempont alapján is egy internetadó bevezetés teljesen jogtalan, legalábbis ha a letöltött tartalmak mennyiségétöl tesszük függövé. Az, hogy teljesen etikátlan és az ország fejlödését akadályozza, az már egy másik kérdés. Nagyon kíváncsi lennék a válaszukra.

Az internet adóra semmi szüksége nem lenne az országnak, nem vagyunk olyan rossz gazdasági helyzetben. Hogy pedig a tisztességes állampolgároknak mik a kötelességei, hagyjuk inkább, mert sorolhatnánk itt is, hogy egy tisztességes kormánynak mik a kötelességei, és biztosan nem az, ami itt történik: az információáramlás akadályozása, az ismeretszerzés, az életen át tartó tanulás akadályozása,  a nép elbutításának folyamata.

Önök már ezzel a bejegyzéssel is megmutatták, hogy Magyarországon nincs szabad véleménynyilvánításra lehetöség. Mondják már meg, mitöl nem demokratikus az, ami itt történik? Szólásszabadság van, ha jól tudom, akkor milyen alapon is fenyegetöznek facebook oldalak letiltásával? Mert nem értenek egyet egy petició tartalmával? Azt hiszem, szükséges lenne, hogy a demokrácia fogalmának utánaolvasnának - az interneten is van információ és !még! ingyenes.

Üdvözlettel,

egy Demokrata