Orbán Viktor fogadja el Halász József vitakihívását


Vendég

/ #13

2014-08-12 10:09

Ezt a petíciót minden jóérzésű magyar embernek alá kellene írnia, ám eddig 112-en tették meg. ennyit a legtisztább, legtöbb túlélési lehetőséget kínáló kezdeményezés esélyeiről. És akkor még szó sem volt az orbáni cionbérenc maffia hatékony működéséről.
Meglátásom szerint a jelenlegi magyar- és világhelyzet régen túl van azon a lehetőségen, hogy totális (és minden eddiginél borzalmasabb)háború nélkül megoldódjanak a helyzetet előidéző problémák. (Azok közül is a legsúlyosabb, amelyre az összes többi is visszavezethető: a jelen "civilizáció" két terrorállamának megfékezése. Sőt, tovább szűkítve, annak az egyetlen, mesterségesen létrehozott cionista központnak a megregulázása, amely még az USA-t is a markában/pórázon tartja.)
Az ébredés ugyan felgyorsult, és exponenciálisan terjed, mégis túl késő. Ez már csak a végkifejlet mielőbbi elérkeztét hozza egyre közelebb.
Ennek ellenére, mégis tenni kell mindenkinek a dolgát lelkiismerete szerint.
Nem először írom le, hogy a legnagyobb figyelemmel és tisztelettel követem Halász József Don Quiote-i harcát, és minden reménytelensége ellenére igyekszem a magam igen szerény lehetőségei szerint
terjeszteni írásait.
További Ország-és Nemzetmentő harcához ezúton is jó egészséget, erőt és hitet kívánva, maradok feltétlen híve:
Cs.J.