Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Egy ember

/ #4232

2011-07-21 20:48

Nagyon sokat elárult a médiával kapcsolatos dolgokról, Bolgár úr mai beszélgetése /is/ a Médiatanács szóvivőjével.
Kiírták a végleges frekvenciapályázatot. Megtudtuk, hogy a médiatanács tagjainak csak rábólintási kötelezettsége van a javaslatokra. SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG dönt/ött/ ugyanis a működtetéssel kapcsolatos feltételekről. A szakértők pedig szakszerűen előírák, hogy 60%-nyi zene KELL, ennek 40%-a legyen MAGYAR; emellett a műsoridő "beszédes" része HELYI közügyekkel foglalkozzon.
Egyszer már feltettem a kérdést: MILYEN EMPIRIKUS TÉNYEKKEL TÁMASZTJÁK ALÁ A "SZAKÉRTŐK", hogy az EMBEREK erre vágynak. Nem elég az egész nap dübörgő tam-tam és az eröltetett jópofáskodás a többi adó /tisztelet a ritka kivételnek!/ által kivitelezve?
Imádni fogom, ha mégis megnyeri a Klubrádió a sugárzás jogát, s az általam tisztelt, nagyrabecsült, remek gondolkodású, kivételes műveltségű, tényszerűségre, tárgyilagosságra törekvő szerkesztők, műsorvezetők sírva vigadnak. Mondjuk így:"Festik a pápai utcát...." stb.
Röhej, röhej, röhej!!!
És mi mégis.....csak 25.973-an vagyunk! Ébresztő, mert késő lesz tudatni a világgal, hogy EBBEN A HAZÁBAN nemcsak ZEMBEREK ,   E M B E R E K     is élnek!!!