Sintértelep helyett Menhely!


Vendég

/ #456

2014-02-19 17:46

Nagyon kicsi az esélye annak, hogy bármi is történni fog a petíció hatására, de ha van legalább egy minimális, azt meg kell próbálni növelni. Hogy miért az állatok (nem csak a kutyák) és nem az emberek?
Viccesen ezért: Egy férfi le akar foglalni egy szobát a nyaralása időtartamára Florida egyik tengerparti üdülőhelyén.
Ír egy levelet a tulajdonosnak: "Lehetséges lenne-e hogy magammal hozzam a kutyámat? Nagyon jól nevelt és tisztán tartott állat. Tarthatom-e a szobában az éjjelek folyamán?"
Postafordultával jön a válasz: "Én évek óta vezetem ezt az üdülőt. Még soha nem történt, hogy egy kutya ellopott volna törülközőket, ágyneműt, ezüst étkészletet, vagy képeket a falról. Soha nem lettek részegek, és soha nem mentek el úgy hogy nem fizették volna a számlát. Szóval, a kutyája nagyon is szívesen van látva.
És ha a kutyája hajlandó jótállni magáért, akkor maga is maradhat."
Komolyan: mert egész életemben nem találkoztam még senkivel, aki velem együtt olyan boldogan szűkölködött, mit a kutyám. Velem volt, ha nem volt kajám, ha tartozásom volt és neki igértem meg, hogy megváltoztatom a sorsot. Közben meg "emberek" jöttek-mentek az életemben. Jó esetben csak magamra hagytak, rossz esetben még át is vágtak. Szóval, ezért az állatok, mert ők nem a pénztárcához hűségesek és átlátnak a seggnyaláson is.