Petíció az Autisták gyógyításáért

KNiki

/ #15

2014-01-17 20:31

Kedves Mindenki!

Először is az a szerény véleményem, hogy nem veszekedéssel és vitával kellene eltölteni az időt és az energiákat erre elfecsérelni. Ezzel egyáltalán nem segítünk az autista embereknek.

Autista gyermek szülője vagyok. Mi is, mint minden más szülő igyekszünk megtenni mindent gyermekünk érdekében és sajnos én sem tudtam eddig milyen hihetetlen nehézségekkel kell szembenéznünk majd nekünk és kisfiúnknak is.

Mi februárban megyünk tanácsadásra és aztán próbáljuk bevezetni az említett GAP diétát. Lehet, hogy hülyeség, de ezt én nem tudom felülbírálni, nem vagyok orvos. Egy biztos, amiben kicsi igazságot is látok, és aki elolvassa a Natasha Cambell által írt könyvet találhat is, és úgy érzem segíthet, akkor azt úgy gondolom a kisfiam és családom érdekében meg kell próbálnom.

Az intézményi nehézségek pedig egyértelmű problémát jelentenek Magyarországon. Mi bölcsi és ovi problémával küzdünk jelenleg, hogy őszinte legyek nem tudom van-e egyáltalán megfelelő hely a számára.

A társadalmi elfogadottság és az emberek hozzáállása, tisztelet a kivételnek, pedig már nem is érdemel szót.

Sok mindenről lehetne még írni, de összességében azt gondolom, és nem csak miattunk, hanem mert olyan nagy mértékben és gyorsasággal növekszik az autista gyermekek száma tényleg végig kellene gondolni azt mit lehetne tenni értük.

Így autista gyermek szülőjeként támogatok bármilyen kezdeményezést, mely érdekükben történik.